Volg je pakket Inloggen

De missie en visie van Cycloon

Door het iedere nieuwe dag beter te doen dan de vorige, maken we samen de wereld een beetje mooier

Waar de organisatie vol in ontwikkeling is, blijven onze missie en visie ongewijzigd. Zij staan als een huis: door het iedere dag een beetje beter te doen dan de vorige, maken we samen de wereld een beetje mooier.

Ons dna

Zo doen we dat

Wij geloven in de kracht van mensen om het verschil te maken. En laten zien dat het anders kan. Anders moet! Schoner en socialer. Het is onze missie om de bezorgmarkt in beweging te brengen. Voor de maatschappij, onze klanten en onszelf.

Sportief
Cycloon is sportief. En dat bedoelen we niet alleen letterlijk. Bij ons mag iedereen meedoen. We behandelen elkaar gelijkwaardig en zijn eerlijk en fair naar elkaar. Zowel intern als extern. We maken steeds de beste afweging voor mens en milieu. Dat is voor ons heel normaal.

Als één ploeg
We trekken op als één ploeg. Waarbij iedereen op zijn plek zit, vertrouwen krijgt en verantwoordelijkheid neemt. Zo werken we als een geoliede machine samen. En hebben we plezier in ons werk! Dat merken onze klanten ook.

Demarreren
Om de bezorgmarkt in beweging te zetten, moet je voor de troepen uit durven gaan. Demarreren dus. Nieuwe markten, ideeën en verbeteringen verkennen. Van de gebaande paden af. Dat geldt ook voor onze persoonlijke ontwikkeling. Door onszelf en anderen uit te dagen om te groeien kom je vooruit. Ieder op zijn eigen gebied en in zijn eigen tempo.

Zo maken we onszelf, Cycloon en de wereld om ons heen steeds weer een beetje beter.

Een duwtje in de rug

We trekken op als één ploeg

Bij Cycloon helpen we elkaar. Door samen de laatste brieven te bezorgen bijvoorbeeld. Of, zoals op de foto, elkaar - letterlijk en figuurlijk - een duwtje in de rug te geven. Door met en van elkaar te leren, worden we elke dag een beetje beter in ons werk.

Wist je trouwens dat we ook een eigen Cycloon Academie hebben? In deze online 'school' vinden medewerkers meer informatie en verdiepingsstof om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact