Volg je pakket Inloggen

Partijenpost, voor bedrijven die veel post tegelijk versturen

Bij meer dan 250 poststukken is partijenpost dé oplossing

Zie je ze wel eens fietsen? Onze rode postcollega’s? Van die bezorgers die door weer en wind fietsen, die fietsen gewoon ontzettend leuk vinden? Grote kans dat zij partijenpost bezorgen.

Moet jij veel post tegelijk versturen?

Bij meer dan 250 poststukken is partijenpost dé oplossing. Wij regelen de verzending én je betaalt minder per poststuk. Ideaal, toch? We hebben daarvoor verschillende mogelijkheden:

  • Eenmalige verzending: bijvoorbeeld een direct mailing.
  • Partijenpost periodiek: grote aantallen periodieke uitgaven.

Wil je weten hoe partijenpost werkt? Van aanmelding tot facturatie, we leggen het verderop deze pagina aan jou uit.

Zullen wij ook jullie partijenpost halen en bezorgen?

Als je veel en vaak poststukken wilt verzenden, dan zijn wij een goede partij om mee samen te werken. Wat zeggen we? De beste partij! Wij laten namelijk zien dat de bezorgmarkt socialer en schoner kan.

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel veel post te bezorgen? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice via 085 – 27 33 273 of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Neem contact op

Hoe werkt partijenpost?

Een verzending bestaat uit minimaal 250 identieke poststukken (gewicht, formaat en verpakking) die gezamenlijk en tegelijk worden aangeboden ter verzending. Daarbij kun je een eenmalige zending doen of periodiek. Jij bepaalt in welk tijdsbestek de post bezorgd wordt. Hoe langer wij de tijd hebben, hoe voordeliger het voor jou is.

Stap 1: Partijenpost aanmelden

Zodra we een zakelijke overeenkomst hebben gesloten, ontvang je van ons inloggegevens. Op onze website log je vervolgens rechtsboven in op Mijn Cycloon en dan klik je op Partijenpost aanmelden.

Daar vertel je ons waar en wanneer de poststukken gehaald en bezorgd mogen worden. Daarnaast hebben we ook het aantal poststukken, het gewicht en formaat nodig. Ten slotte bepaal jij de bezorgsnelheid van de partij (binnen 24 uur of een werkweek, bijvoorbeeld).

Stap 2: Partijenpost aanbieden

Partijenpost ontvangen we graag apart gebundeld van de gewone post, met een rode partijenpost-kaart. Daarbij is het belangrijk dat de poststukken gelijk zijn in formaat, gewicht en verpakking. De post lever je ongesorteerd en ongefrankeerd aan, dit doen wij voor je. Wij halen de post graag bij je op.

Tip: Het printen, vouwen, inpakken en frankeren van jouw mailing kunnen we uit handen nemen. Dat hoeft niet, maar we raden het uit sociaal oogpunt wel aan. Zo creëren we namelijk werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stap 3: Partijenpost bezorgen

We bezorgen de hele partij binnen het afgesproken tijdsbestek. Binnen 24 uur of een werkweek bijvoorbeeld. We bezorgen zoveel mogelijk met de fiets, maar als het niet kan werken we samen met andere partijen of rijden we in onze duurzame wagens.

Weet je wat het mooie van het bezorgmoment is? Jouw doelgroep ziet, hoort en voelt dat jij bewust kiest voor een duurzame en sociale bezorgservice. Dat maakt indruk!

Lees ook: Komt Cycloon Post & Fietskoeriers ook post ophalen en bezorgen?

Partijenpost tarieven

Je betaalt per poststuk op basis van het gewicht, formaat en verpakking. Ook de bezorgtijd bepaalt de prijs. Hoe meer tijd we hebben om te bezorgen, hoe minder jij betaalt. Achteraf ontvang je van ons de factuur met een uitgebreide specificatie.

Op onze tarievenpagina vind je onze standaard prijzen voor partijenpost. En heb je geen standaard drukwerk, dan kun je ook voor maatwerk bij ons terecht. Weet je, vaak zijn we de voordeligste, want bruine boterhammen zijn goedkoper dan benzine.

Bekijk onze tarieven

Voordelen van partijenpost door Cycloon Post & Fietskoeriers

Heb je nog vragen over partijenpost? Nee? Dan eindigen we met een aantal redenen om partijenpost bij ons aan te bieden:

  • 85% van onze postmedewerkers had een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Cycloon werken we als één team in het juiste tempo.
  • We zijn vaak de voordeligste optie en altijd de duurzaamste en sociaalste.
  • Met ons logo en onze bezorgers straal jij uit dat je bewust keuzes maakt, omdat jij kiest voor een milieuvriendelijke en sociale bezorgservice.
  • Ook het printen, vouwen, inpakken en frankeren van jouw mailing kunnen we overnemen.
  • We evalueren proactief. Veranderen jouw wensen, dan veranderen wij mee.

Zullen wij ook jullie partijenpost halen en bezorgen?

Wil je advies om zorgvuldig, sociaal, duurzaam en snel jullie post te bezorgen? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice via 085 – 27 33 273 of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Neem contact op

Onze klanten

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact