Volg je pakket Inloggen

Zakelijke klantenservice

We staan voor je klaar.

Ben je een zakelijke klant en heb je vragen over verstuurde post, pakketten of je account? Vind snel je antwoord tussen de meest gestelde vragen of neem contact met ons op. We zitten op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Aanleveren
 • Ik heb vandaag meer uitgaande post dan normaal. Kan de koerier dat gewoon meenemen?

  Heb je meer post en/of (grotere) pakketten dan dat wij van je gewend zijn te ontvangen, dan horen we dat graag voor 15.00 uur via onze klantenservice: 085 27 33 273. Je helpt ons als je hierbij aangeeft of we (een deel van) de post eerder op kunnen halen. Zo kunnen we er rekening mee houden en zijn we op tijd bij je met het juiste vervoersmiddel of zelfs twee koeriers!

 • Hoe lever ik post bij jullie aan?

  Voor een goede verwerking van de losse post vragen wij je de post gebundeld met elastieken bij ons aan te bieden. De geplastificeerde kaart met je bedrijfsnaam leg je bovenop de post.

  Partijenpost ontvangen we graag apart gebundeld van de gewone post, met een rode partijenpostkaart. Daarbij is het belangrijk dat de poststukken gelijk zijn in formaat, gewicht en verpakking.

  De post lever je ongesorteerd en ongefrankeerd aan, dit doen wij voor je.

 • Hoe lever ik aangetekende post aan?

  Aangetekende post lever je samen met de normale post bij ons aan. De aangetekende post mag daarbij bovenop de stapel gelegd worden, gelijk onder de geplastificeerde klantkaart.

 • Hoe lever ik pakketten bij jullie aan?

  Pakketten moeten bij Cycloon voldoen aan een aantal specificatie, zoals grootte en gewicht. Daarnaast bieden we extra bezorgopties, zoals aangetekend verzenden of handtekening voor ontvangst. Lees meer op de pagina met alle ins & outs van pakketbezorging door Cycloon.

Klantportaal Mijn Cycloon
 • Wat als ik nog geen login heb?

  Om in te loggen op Mijn Cycloon heb je een persoonlijke login nodig. Ben je klant bij ons en heb je nog geen login, neem dan contact op met onze klantenservice om deze aan te vragen: 085 27 33 273 of info@cycloon.eu. Je krijgt dan een mail van ons om een persoonlijk login aan te maken.

 • Hoe werkt Mijn Cycloon?

  Op de pagina inloggen staat uitgelegd hoe het klantportaal werkt en welke stappen je neemt om bijvoorbeeld partijenpost aan te melden. Je vindt er ook video's waarin we uitleggen hoe het klantportaal werkt. Kom je er niet uit? Bel dan met onze klantenservice: 085 27 33 273. We helpen je graag.

 • Wat doe ik als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

  Op de inlogpagina staat onder de login een link naar ‘Wachtwoord opvragen’. Klik daarop en vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Vervolgens krijg je een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Bekijk ook de video 'wachtwoord opvragen/vergeten' op YouTube.

 • Wat is jullie verzendplatform voor pakketten?

  Dabba is ons eigen verzendplatform voor pakketten die bezorgd worden door fietskoeriers. Hiermee koppelen eenvoudig met meer dan 20 webshopplatforms. Dit kun je nadat je gekoppeld bent:

  • Toon Cycloon als optie in de checkout van je webshop (met postcode-verificatie).
  • Stuur alle orders direct naar jouw Cycloon-account.
  • Actuele informatie voor jou en je klanten, dankzij onze track & trace.
  • Verzendlabels gelijk printen vanuit jouw e-commerceplatform.
  • Filter op orderstatus.
Versturen
 • Kan ik een grote mailing via Cycloon versturen?

  Dat kan! Voor de verzending van een grote hoeveelheid post met hetzelfde uiterlijk, gewicht en formaat profiteer je van onze scherpe partijenposttarieven. Om van deze scherpe tarieven gebruik te kunnen maken, moet je partijenpost van tevoren bij ons aanmelden. Bij voorkeur voor 14:30 uur. Aanmelden kan via ons online klantportaal Mijn Cycloon. Bied vervolgens de mailing of partijenpost apart aan van de gewone post, gebundeld en met een rode partijenpostkaart.

 • Kan Cycloon mijn mailing ook printen, vouwen en inpakken?

  Cycloon kan je mailing helemaal klaarmaken voor verzending. Printen, vouwen en/of inpakken; we doen het graag voor je en zo bespaar jij tijd. Het verzendklaar maken van een mailing doen we altijd in combinatie met het bezorgen waardoor je ook nog eens profiteert van onze voordelige partijenposttarieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: 085 - 27 33 273.

 • Kan ik ook pakketten via Cycloon versturen?

  Jazeker! Pakketten bezorgen we met fietskoeriers. Waar je pakket ook heen gaat, wij bezorgen door heel Nederland. In meer dan 60 steden doen we dit op de fiets, waarmee we de CO₂-uitstoot tot een minimum beperken. En ook buiten deze steden hebben we slimme en groene bezorgoplossingen.

 • Hoe verstuur ik een pakket?

  Pakketten versturen gaat zo:
  1. Ga naar Mijncycloon.eu en kies Pakket & Aangetekend.*
  2. Maak een nieuwe zending aan en voer de geadresseerde in.
  3. Kies en bevestig het juiste product.
  4. Print het label en plak deze op het pakket.

  Via het online portal van Cycloon kun je het pakket volgen.

  *Let op: hiervoor heb je toegang nodig tot ons verzendplatform, vraag hiernaar bij onze klantenservice.

 • Hoe verstuur ik een poststuk of pakket aangetekend?

  Aangetekende stukken worden (voor een deel) via ons verzendplatform bezorgd.

  Aangetekend versturen gaat zo:
  1. Ga naar Mijncycloon.eu en kies Pakket & Aangetekend.*
  2. Maak een nieuwe zending aan en voer de geadresseerde in.
  3. Kies en bevestig het juiste aangetekende product.
  4. Print het label en plak deze op de zending.

  Via het online portal van Cycloon kun je het pakket volgen.

  *Om aangetekend te versturen heb je daarom een inlog nodig voor het online portaal van Cycloon. Vraag hiernaar bij onze klantenservice (contactgegevens onderaan deze pagina).

 • Hoe verstuur ik post en pakketten naar het buitenland?

  Buitenlandse post kun je op dezelfde manier aanleveren als de post binnen Nederland. Je helpt ons door deze post bovenop de stapel reguliere post te leggen.

  Voor pakketten naar landen buiten de Europese Unie is het douanedocument CN23 nodig. Je kunt deze beide bestellen via de knop 'hulpmiddelen bestellen' in ons klantportaal Mijn Cycloon. Het douanedocument vul je zelf volledig in.

 • Kan ik nog post en pakketten versturen naar Oekraïne of Rusland?

  Voor post en pakketten naar het buitenland werken we samen onze partners Skynet en DHL. Beide partijen hebben de verzendservices naar Oekraïne en Rusland opgeschort. Daarom sturen wij op dit moment post en pakketten met een bestemming in deze landen retour afzender.

 • Waarom krijg ik een strafportokaartje en wat doe ik ermee?

  Als een poststuk te weinig is gefrankeerd, dan moet het ontbrekende bedrag plus administratiekosten worden betaald. De strafporto kan voor het versturen óf het ontvangen van post zijn.

  Heeft u een strafportokaartje ontvangen, controleer dan via de website van PostNL eerst of de strafporto voor het ontvangen of versturen van een poststuk is. Gaat het om het versturen van post (een frankeerfout van onze kant), dan kun je de kaart meegeven met de uitgaande post en zorgen wij voor betaling. Kreeg je de strafportokaart voor ontvangen post, dan kun je die zelf via de website van PostNl betalen.

Facturen
Contactgegevens

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op. Onze zakelijke klantenservice zit op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur voor je klaar.

klant@cycloon.eu

085 - 27 33 273

Contactformulier