Volg je pakket Inloggen

Zakelijke post ophalen en bezorgen door Cycloon Post?

Wij bezorgen voor bedrijven in heel Nederland. Zorgvuldig, snel, sociaal en zo duurzaam mogelijk.

Wil je dat jouw boodschap écht overkomt? Stuur dan een brief of pakket per post. Geef ook de envelop de aandacht die het verdient. En dan, dan wil je dat iemand de post ophaalt en bezorgt. Iemand die bewuste keuzes maakt, net als jij.

Daarom hebben wij de breng- en haalservice. 's Ochtends halen we de post uit jullie postbus en leggen deze op jouw bureau. En aan het eind van de dag halen we jullie uitgaande post weer op.

Wij zijn Cycloon; de groene en sociale bezorgexpert. Fiets met ons jouw straat, ons land en de wereld mooier! Neem contact op met onze zakelijke klantenservice via 085 – 27 33 273 of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Zo werkt post ophalen en bezorgen door onze fietskoeriers

Een fietskoerier komt op afgesproken momenten post ophalen bij jouw bedrijf. Dat moment maakt gegarandeerd indruk op medewerkers, buren en bezoekers. De koerier brengt de post naar een van onze sorteercentra. Vanaf hier wordt jouw post verspreid over de stad, ons land en waar je ook maar wilt.

Aan de hand van het soort post, het bezorggebied en het aantal poststukken, maken we afspraken op maat. Is het niet nodig dat we elke dag komen? Halen en bezorgen we alleen post, of verstuur je ook pakketten? En weet je, uitgaande post hoef je niet eens te frankeren voordat we het meenemen. Wij zorgen dat het goedkomt.

We bezorgen zoveel mogelijk op de fiets, maar waar nodig met auto’s op groengas óf via één van onze partners, bijvoorbeeld in het buitengebied of als post naar het buitenland moet. We bezorgen zo snel, duurzaam, sociaal en zorgvuldig mogelijk.

Altijd met glimlach, bij jouw klant.

Post laten ophalen en bezorgen door Cycloon Post & Fietskoeriers

Wij zijn Cycloon: de groene en sociale bezorgexpert. Wij staan bekend om onze strak geraamde breng- en haalservice, en er zijn meer redenen om zakelijke post door ons te laten verzorgen.

  • Je bepaalt zelf op welke dagen en tijden jullie post gebracht, gehaald of bezorgd wordt.
  • Je hoeft uitgaande post niet eens te frankeren, dat doen wij voor jou.
  • In de binnenstad is een fietskoerier sneller dan een bezorger die met de auto is.
  • We zijn altijd de duurzaamste en sociaalste bezorgservice en vaak ook de voordeligste.
  • 85% van onze postmedewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer weten? Wij zijn trots op ons PSO-certificaat.
  • We evalueren proactief. Veranderen jouw wensen, dan veranderen wij mee.
  • Straal uit dat je bewust keuzes maakt, omdat jij kiest voor de milieuvriendelijke, sociale bezorgservice!

Voor wie halen we post en bezorgen we?

Het juiste moment voor post ophalen en bezorgen is essentieel. Post bezorgen bij bedrijven? Dan heb je waarschijnlijk het liefst dat we bezorgen op een dinsdag, woensdag of donderdag. Bezorgen we bij consumenten? Kies dan voor een mailing op vrijdag of zaterdag. We maken een afspraak op maat, die past bij jouw bedrijfsvoering.

We werken samen met gemeenten en overheid, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, nuts-bedrijven, webshops en retailers waar sociaal en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. We stellen je graag voor aan iemand bij jou in de buurt die al ervaring met ons heeft.

We benaderen logistiek vanuit de fiets. Die ogenschijnlijke beperking leidt tot creativiteit en innovatie.
Nick Vreeswijk, Operationeel directeur van Cycloon Post & Fietskoeriers
Nick Vreeswijk Operationeel directeur van Cycloon Post & Fietskoeriers
Over Cycloon

De groene en sociale bezorgexpert

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: onze full service postdiensten halen en bezorgen post op een duurzame en sociale manier. Onze bezorgers maken het verschil, bij voorkeur op de fiets! Aangedreven door bruine boterhammen. Pas als de afstand echt te groot is, dan rijden we in groengas-bestelauto’s, of werken we samen met partners. Kies bewust. Maak indruk op jouw medewerkers, buren, klanten en op ons. Kies voor onze bezorgservice.

Lees meer over ons

Zullen wij ook jullie post halen en bezorgen?

Wil je advies om zorgvuldig, sociaal, duurzaam en snel jullie post te bezorgen? Neem contact op met onze klantenservice via 085 – 27 33 273 of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Neem contact op

Wist je dat...

...wij post ophalen bij meer dan 2500 bedrijven? We stellen jou graag voor aan een tevreden ondernemer bij jou in de buurt.

Onze klanten

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >