Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen! 29 en 30 maart - stand 39. Gratis aanmelden en meer info >

Track & trace Inloggen

Vragen over de bezorging van je post of pakket?

We staan voor je klaar

Verwacht je een pakket of heb je post ontvangen en heb je vraag? Vind hieronder snel je antwoord of neem contact met ons op. Onze klantenservice zit op werkdagen van 9:00 tot 22:00 uur voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Bezorgen
 • Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

  De fietskoeriers van Cycloon bezorgen pakketten op maandag t/m vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur. We kunnen je niet precies vertellen hoe laat je pakket in dit tijdvak wordt bezorgd. Dat is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid pakketten op de route van de koerier.

 • Kan ik mijn bezorgmoment nog wijzigen?

  Je kunt het bezorgmoment bij ons wijzigen zolang jouw pakket nog niet op een route is ingepland. Klik op ‘bezorging aanpassen’ in je Track & Trace.

  Zie je deze optie niet staan? Dan is jouw pakket al ingepland en lukt het helaas niet meer.

 • Mijn pakket heeft de status bezorgd maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

  Je hebt een mailtje van ons ontvangen dat jouw pakket is bezorgd. Klik op de trackingcode die in deze mail staat. Hiermee opent jouw Track & Trace en kun je zien of het pakket bij de buren is bezorgd.

  Ligt jouw pakket niet bij de buren en ligt er geen ‘niet thuis kaartje’ in jouw brievenbus? Dan verzoeken we je een klacht in te dienen bij de klantenservice, zodat we een onderzoek kunnen starten bij de vestiging die het pakket heeft bezorgd. De vestiging heeft maximaal 3 werkdagen nodig voor dit onderzoek. Je ontvangt de terugkoppeling van de klantenservice via de mail.

 • Kan ik mijn afleveradres nog wijzigen?

  Je kunt het afleveradres via je Track & Trace wijzigen met de knop ‘bezorging aanpassen’. Dit kan alleen als wij het pakket zelf op de fiets bij je bezorgen, en het nieuwe adres in de buurt is van het oude adres. Zie je de knop ‘bezorging aanpassen’ niet staan in jouw track & Trace? Dan is jouw pakket al ingepland en lukt het helaas niet meer.

  Zending van DHL
  Wordt je pakket bezorgd door DHL? Dan kan het helaas niet. Je kunt er dan wel voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een DHL Parcelshop.

  Bestelling bij H&M
  Heb je een bestelling gedaan bij H&M? Dan is een adreswijziging niet mogelijk. Neem contact op met de klantenservice van H&M voor een nieuwe zending.

 • Wanneer is mijn bezorgmoment definitief?

  We weten het definitieve bezorgmoment zodra jouw pakket is ingepland op de route van de koerier. Je vindt dit moment in je Track & Trace.

 • Mijn pakket is voorgemeld. Wat betekent dit?

  Een voormelding betekent dat de webshop waar jij besteld hebt bij Cycloon aankondigt dat er een pakket aangeleverd gaat worden, en dat deze door Cycloon moet worden bezorgd. Zo weten wij welke pakketten we op een dag kunnen verwachten. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, mailen we jou met het verwachte bezorgmoment.

 • Hoe laat komt de bezorger precies??

  We kunnen je niet precies vertellen hoe laat je pakket wordt bezorgd. Dit is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid pakketten op de route van de koerier.

 • Wie komt mijn pakket bezorgen?

  Helaas fietsen wij zelf nog niet overal in Nederland. Het kan daarom zijn dat wij niet zelf, maar dat onze partner DHL jouw pakket komt bezorgen. En dat is nog steeds duurzaam! Door onze pakketten in de buitengebieden aan DHL mee te geven voegen we zelf geen CO₂-uitstotende voertuigen toe op de snelweg.

  Ook heeft DHL de duurzame lat hoog liggen, in 2050 willen ze volledig emissievrij zijn. In het track & trace bericht dat wij je sturen staat vermeld of wij je pakket zelf op de fiets komen bezorgen of dat één van onze partners dat doet.

  Onze vaste bezorgpartner is dus DHL, voor een aantal webshops werken we echter samen met PostNL. Je ontvangt dan ook de Track & Trace dan van PostNL.

 • Waarom bezorgen jullie ’s avonds?

  Cycloon bezorgt je pakket tussen 17.00 en 22.00 uur omdat dit het moment is waarop de meeste mensen toch al thuis zijn. Overdag werken veel mensen of ze zitten dan op school. Door pakketten ’s avonds te bezorgen vergroten we de kans dat we niet voor een dichte deur staan en jij snel van je bestelling kunt genieten!

  Komt het die ene avond dat we komen toch niet zo goed uit? Pas dan de bezorgdag aan in je Track & Trace via ‘bezorging wijzigen’.

 • Kan ik een bezorginstructie achterlaten?

  Er zijn een paar instructies voor de fietskoerier mogelijk via jouw Track & Trace pagina. Klik op de knop ‘Bezorginstructie doorgeven’ en vul hier de best passende optie in.

 • Hoeveel bezorgpogingen doen jullie?

  We doen drie pogingen om je pakket te bezorgen. Is het na drie pogingen nog niet gelukt, dan sturen we het pakket retour afzender.

 • Waarom is mijn pakket retour gestuurd?

  Er zijn drie mogelijke redenen waarom wij jouw pakket retour afzender sturen.

  • We hebben het pakket drie keer aangeboden, maar je was helaas niet thuis.
  • Het adres is niet juist ingevuld, waardoor we het pakket niet bij de juiste persoon kunnen afleveren.
  • Het pakket is geweigerd aan de deur.
Niet thuis op moment van bezorgen
 • Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

  Als je niet thuis bent om je pakket in ontvangst te nemen dan proberen we het bij de buren te bezorgen. Is het gelukt om jouw pakket daar te bezorgen, dan vind je een ‘niet thuis kaartje’ in je brievenbus waarop staat waar je het pakket af kunt halen of vind je deze informatie in je Track & Trace. Als het ook niet lukt bij je buren, dan proberen we het op de eerstvolgende werkdag nog een keer. In totaal doen we drie bezorgpogingen.

  Wanneer bezorgen we niet bij de buren? Als de verzender ons heeft gevraagd om, bijvoorbeeld vanwege de waarde van het pakket, niet bij de buren te bezorgen. In dat geval vind je daarover een opmerking in je Track & Trace. Ben je in dit geval niet thuis, dan proberen wij het pakket de eerstvolgende werkdag nogmaals te bezorgen.

 • Kan ik mijn pakket ook ergens ophalen?

  Helaas is het niet mogelijk om je pakket op te halen. Cycloon heeft geen pick-up locaties en onze fietskoeriervestigingen zijn niet toegankelijk voor het afhalen van pakketten.

Retourneren
 • Hoe stuur ik mijn pakket retour?

  Voor een aantal webshops verzorgen wij ook de retourservice . Als jouw pakket is bezorgd, kun je via de Track & Trace het pakket als retour aanmelden, met de knop ‘Maak een retourafspraak’. De fietskoerier regelt een label, dus je hoeft niets te printen.

 • Hoe kan ik mijn retourafspraak wijzigen?

  Stuur de klantenservice een whatsapp bericht met de nieuwe datum waarop je wel thuis bent, dan passen zij het voor je aan.

 • Mijn retourpakket is niet opgehaald, wat nu?

  Excuses dat we onze afspraak niet zijn nagekomen. Stuur onze klantenservice even een whatsapp bericht met de datum waarop je wilt dat onze koerier langskomt. Wij zetten dat vervolgens in ons systeem en regelen dat jouw retourpakket wordt opgehaald.

Post
 • Kan ik als particulier ook post via Cycloon versturen?

  We bezorgen alleen post en pakketten voor bedrijven.

 • Wat doe ik als er post met een Cycloon-stempel verkeerd bij mij is bezorgd?

  Is het adres in de buurt? Wij vragen je dan vriendelijk om de brief alsnog op het juiste adres te bezorgen. Stuur ons gerust nog een berichtje over de verkeerde bezorging: info@cycloon.eu. Dan brengen we het bij onze postbezorgers onder de aandacht om het in de toekomst te voorkomen.

  Is het niet mogelijk voor je om onze vergissing te herstellen? Schrijf dan 'verkeerd bezorgd' op het poststuk en doe het in een oranje brievenbus van PostNL. Wij hebben met PostNL afgesproken dat verkeerd bezorgde post met een Cycloon-stempel weer bij ons terechtkomt.

  Lukt ook dat niet, neem dan contact met ons op: 085 - 27 33 273. We bedenken graag samen met jou een oplossing.

  Bedankt dat je de moeite neemt om ons te helpen!

Contactgegevens

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op. Onze klantenservice zit op werkdagen tussen 9:00 en 22:00 uur voor je klaar.

WhatsApp

085 - 27 33 273