Volg je pakket Inloggen

Vragen over de bezorging van je pakket?

Verwacht je een pakket of heb je post ontvangen en heb je een vraag? Vind hieronder snel je antwoord tussen de meestgestelde vragen.

Waar is mijn pakket?
Het wijzigen van de bezorging
 • Kan ik het bezorgmoment wijzigen?

  Je kunt het bezorgmoment wijzigen zolang jouw pakket nog niet op een route is ingepland. Klik op ‘bezorging aanpassen’ in je track & trace.

  Zie je deze optie niet staan? Dan is jouw pakket al ingepland en kun je het bezorgadres helaas niet meer aanpassen.

 • Kan ik mijn afleveradres nog wijzigen?

  Je kunt het afleveradres in de track & trace wijzigen, met de knop ‘bezorging aanpassen’. Dit kan alleen als wij het pakket zelf op de fiets bij je bezorgen en het nieuwe adres in de buurt is van het oude adres.

  Zie je deze optie niet staan? Dan is jouw pakket al ingepland en kun je het bezorgadres helaas niet meer aanpassen.

 • Kan ik mijn pakket laten bezorgen en/of ophalen bij een afhaallocatie?

  Nee, dit is niet mogelijk. Cycloon maakt geen gebruik van afhaallocaties of pakketautomaten. Via de track & trace kun je wel de bezorgdag en/of het bezorgadres van je pakket wijzigen.

Vragen over postbezorging
 • Ik heb post ontvangen die niet voor mij is

  Wat vervelend dat je verkeerde post hebt ontvangen. Ben je in de gelegenheid om, wanneer het om post van een van je buren gaat, deze op het juiste adres te bezorgen? Dat zou fantastisch zijn!

  Wanneer dit niet het geval is, kun je de brief in een van de brievenbussen van PostNL doen. Deze brief komt dan weer bij ons terecht, zodat we deze op het juiste adres kunnen bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

 • Hebben jullie een doorzendservice?

  Nee, Cycloon heeft geen doorzendservice. Heb je post ontvangen van Cycloon, die door omstandigheden doorgestuurd moeten worden naar een ander adres? Neem dan eerst contact op met de partij die de brief heeft verzonden, om het adres aan te passen.

  Het is ook mogelijk om het juiste adres op de envelop te schrijven en deze vervolgens in een van de brievenbussen van PostNL te doen. De brief komt vervolgens via Cycloon of via PostNL op het juiste adres terecht.

 • Ik verwacht post, maar heb nog niets ontvangen

  Wat vervelend dat je je post nog niet hebt ontvangen. Cycloon bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09:00 en 17:00 uur. Is je post meer dan 3 dagen vertraagd? Neem dan contact op met de partij waarvan je post verwacht. Zij kunnen controleren wanneer ze de brief verzonden hebben en met welke overkomstduur. Als het nodig is, zullen zij een melding maken bij Cycloon.

 • Ik wil een nieuwe afspraak maken voor het bezorgen van een aangetekend poststuk

  Verwacht je een aangetekend poststuk, maar heb je de bezorger gemist? Plan dan een nieuwe bezorgafspraak in via cycloon.eu/aangetekend.

  Let op: het vroegst mogelijke bezorgmoment is de volgende dag. Op de dag waarop je de aanvraag doet, is bezorging niet meer mogelijk.

Overig