Volg je pakket Inloggen

Heb je vragen over de bezorging van je pakket of poststuk?

Bekijk de FAQ hieronder voor het antwoord op jouw vraag. Of stel je vraag rechtsonder aan onze chatbot, Lucy.

Vragen over je bestelling?

Wil je een bestelling retourneren of is je pakket beschadigd? Neem dan contact op met de webshop waar je jouw aankoop hebt gedaan. Zij kunnen je verder helpen.
Waar is mijn pakket?
Pakketbezorging wijzigen
Schade
Feedback over de bezorging
Retouren
Vragen over postbezorging
 • Ik heb post ontvangen die niet voor mij is

  Wat vervelend dat je verkeerde post hebt ontvangen. Ben je in de gelegenheid om, wanneer het om post van een van je buren gaat, deze op het juiste adres te bezorgen? Dat zou fantastisch zijn!

  Wanneer dit niet het geval is, kun je de brief in een van de brievenbussen van PostNL doen. Deze brief komt dan weer bij ons terecht, zodat we deze op het juiste adres kunnen bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

 • Ik wil een nieuwe afspraak maken voor het bezorgen van een aangetekend poststuk

  Verwacht je een aangetekend poststuk, maar heb je de bezorger gemist? Plan dan een nieuwe bezorgafspraak in via cycloon.eu/aangetekend.

  Let op: het vroegst mogelijke bezorgmoment is de volgende dag. Op de dag waarop je de aanvraag doet, is bezorging niet meer mogelijk.

 • Hebben jullie een doorzendservice?

  Nee, Cycloon heeft geen doorzendservice. Heb je post ontvangen van Cycloon, die door omstandigheden doorgestuurd moeten worden naar een ander adres? Neem dan eerst contact op met de partij die de brief heeft verzonden, om het adres aan te passen.

  Het is ook mogelijk om het juiste adres op de envelop te schrijven en deze vervolgens in een van de brievenbussen van PostNL te doen. De brief komt vervolgens via Cycloon of via PostNL op het juiste adres terecht.

 • Ik verwacht post, maar heb nog niets ontvangen

  Wat vervelend dat je je post nog niet hebt ontvangen. Cycloon bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 09:00 en 17:00 uur. Is je post meer dan 3 dagen vertraagd? Neem dan contact op met de partij waarvan je post verwacht. Zij kunnen controleren wanneer ze de brief verzonden hebben en met welke overkomstduur. Als het nodig is, zullen zij een melding maken bij Cycloon.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met de webshop waar je jouw pakket hebt besteld of de afzender van je poststuk.

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >