Volg je pakket Inloggen

Cycloon Post & Fietskoeriers Almere

De snelste, duurzaamste en sociaalste optie

Cycloon Almere

Contactgegevens

Sinds juni 2017 rijden de fietskoeriers van Cycloon ook in Almere. Dé duurzame oplossing voor logistiek in de stad.

De Steiger 87
1351 AG Almere
085 27 33 273
info@cycloon.eu

Wil je gebruik maken van onze groene en sociale bezorgdiensten?

Klant worden
De groene en sociale bezorgexpert

Razendsnel van Noord naar Zuid

Cycloon bezorgt al je post en pakketten snel en efficiënt. Pakket van noord naar zuid Nederland? Geen probleem, regelen we voor je. Verkiezingspost, partijenpost of medicijnen? Alles is mogelijk. Je kunt kiezen voor standaard bezorging op de volgende dag of dezelfde dag nog. Daarbij zijn onze bezorgdiensten niet alleen lekker snel, maar ook groen en sociaal omdat we werken vanuit een duurzame en sociale missie. We bezorgen zoveel mogelijk op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Dat doen we met collega’s met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontdek onze diensten
De stad

Het domein van de fietskoerier

In de stad zijn fietskoeriers dé oplossing. Ze zijn snel, duurzaam en kunnen overal komen. Waar auto’s en bestelbusjes moeite hebben om de stad in en uit te komen, zijn fietskoeriers zo op de plek van bestemming. En ze vinden altijd een parkeerplek voor de deur.

Snel iets versturen?
Bel direct met onze planner in Almere: 085 27 33 273.

Bekijk onze tarieven
Landelijk dekkend netwerk

Vanuit Almere bezorgen wij door heel Nederland

Waar je post of pakket ook heen gaat, wij bezorgen door heel Nederland. Zowel vanuit onze vestiging in Almere, als vanuit onze andere vestigingen in heel Nederland. Samen met andere professionele fietskoeriersbedrijven bezorgen we daarnaast in nog eens ruim 60 extra steden pakketten op de fiets.

Buiten onze eigen regio’s werken we samen met verschillende partners. Door slim samen te werken gaat je post of pakket mee met een vervoerder die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO2. Zo bieden we al onze klanten groene en sociale bezorgdiensten met een landelijk dekkend netwerk.

Waar we nog meer fietsen

Meer weten over Cycloon Almere

 • Fietsen jullie helemaal van Groningen naar Amsterdam?

  Nee, onze fietskoeriers kunnen veel aan, maar alleen het eerste en laatste stuk doen we op de fiets. Voor de grotere afstanden tussen de steden gebruiken we bestelauto’s op groengas. Zo rijden alle vervoersmiddelen daar waar ze het beste tot hun recht komen: de auto op de snelweg en de fiets in de stad.

 • Hoeveel kun je meenemen op zo’n fiets?

  Heel veel! Je staat versteld van hoeveel een fietskoerier kan meenemen. Met onze vrachtfietsen en aanhangers kunnen we meer dan een kub (1,5 m3) of 150 kilogram meenemen. In een vrachtfiets met aanhanger zit ongeveer net zoveel ruimte als een gemiddelde bestelauto.

 • Is mijn zending wel veilig op de fiets?

  Al onze vrachtenfietsen en aanhangers zijn beveiligd en afgesloten tijdens zowel transport als bezorging.

 • Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

  Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

Over Cycloon

De sociale & groene bezorgexpert

Wij maken de bezorgmarkt groener en socialer. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk! Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te groeien.

Lees ons verhaal

Werken bij Cycloon?

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar fietskoeriers en ander nieuw talent. Kijk snel of jouw droombaan tussen de vacatures staat en solliciteer direct.

Samenwerkingen en partners

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact