Volg je pakket Inloggen

Onze directie

Jonge en toch doorgewinterde Cycloners, in combinatie met collega's die allen koploper zijn in hun eigen vakgebied: maak kennis met onze directie!

Rob Brakenhoff

Algemeen Directeur a.i.

Sinds maart 2024 is Rob Brakenhoff algemeen directeur a.i. bij Cycloon. Met een schat aan ervaring in post, pakket en logistiek, het werken met collega´s met een sociale baan, én zijn overtuiging dat duurzame bedrijven de toekomst hebben, past Rob perfect bij Cycloon.

''De missie van Cycloon spreekt mij enorm aan. De bezorgmarkt kan schoner én socialer. Cycloon durft dingen anders te doen en gelooft in de kracht van mensen om het verschil te maken,” vertelt Rob. "Ik zet mij graag in om samen met de enthousiaste collega's van Cycloon duurzame impact te realiseren omdat dit simpelweg de enige juiste manier is."

Naast zijn functie als algemeen directeur bij Cycloon is Rob lid van de Raad van Advies bij Intermedius, directeur van Zseuesz Interim Management Consultancy en partner bij Boer & Croon. Vanuit Boer & Croon vervult Rob zijn functie bij Cycloon.

Rob op LinkedIn

Marieke Snoek

Directielid

Marieke is, na haar studie Psychomotorische therapie, in 2008 begonnen bij Cycloon. Eerst als fietskoerier en planner in Zwolle: de perfecte basis om de werkvloer te leren kennen! Een jaar later, in 2009, groeide ze door tot bedrijfsleider. Eerst van Cycloon Fietskoeriers Zwolle, en vanaf 2012 van Cycloon Post in Zwolle.

Na heel wat jaren werken in de operatie bij Cycloon, mocht ze ál die ervaring inzetten in de functie als operationeel directeur. In 2013 werd Marieke mede-eigenaar en algemeen directeur van het bedrijf. In 2023 nam bol alle aandelen van Cycloon over, daarmee was Marieke niet langer mede-eigenaar - wél bleef ze directielid.

Marieke op LinkedIn

Eva van de Kamp - Koster

HR Directeur

Eva werkt sinds februari 2022 bij Cycloon, als HR-directeur. "Het állerbelangrijkste in een organisatie, dat zijn de collega´s! Zij maken het bedrijf," geeft ze aan. Eva is vooral heel erg trots op de cultuur die er binnen Cycloon heerst: "Cycloon is een hele fijne en informele organisatie. Iedereen krijgt bij ons alle ruimte om zichzelf te zijn en daarbij moedigen we alle collega's aan om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Dat is belangrijk in een bedrijf met veel gedreven, jonge mensen, zoals bij Cycloon. We werken echt als één peloton aan een hele toffe missie!"

Eva op LinkedIn

Jeroen Benjamins

Financieel en IT-directeur a.i.

In april 2023 is Jeroen de uitdaging als financieel én IT-directeur a.i. bij Cycloon aangegaan. In deze rol kan hij zijn enorme enthousiasme voor logistiek combineren met zijn ervaring in onder andere de financiële wereld. Jeroen vervult zijn rol bij Cycloon vanuit zijn eigen bedrijf, Benjamins Interim-management.

Jeroen op LinkedIn

Bart Pluymakers

Operationeel directeur

In april 2024 is Bart gestart als operationeel directeur bij Cycloon. De ervaring die hij onder andere bij bol, KPMG en Deloitte heeft opgedaan én zijn passie voor de (race)fiets, zet hij vol enthousiasme in om de operatie bij Cycloon te verbeteren.

Ik heb enorm veel zin om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de visie van Cycloon en met elkaar de operatie elke dag een beetje beter te maken,” aldus Bart.

Bart op LinkedIn

Bol

Volledig aandeelhouder van Cycloon

Sinds medio 2023 is bol volledig aandeelhouder van Cycloon. In december 2021 is de strategische samenwerking voor het eerst aangekondigd. In 2022 werden de eerste pakketten van bol door de fietskoeriers van Cycloon bezorgd, en de overname van alle aandelen in Cycloon door bol werd in juli 2023 afgerond.

Bol op LinkedIn