Volg je pakket Inloggen

Onze directie

Jonge en toch doorgewinterde Cycloners, in combinatie met collega's die allen koploper zijn in hun eigen vakgebied: maak kennis met onze directie!

Marieke Snoek

Directielid

Marieke is, na haar studie Psychomotorische therapie, in 2008 begonnen bij Cycloon. Eerst als fietskoerier en planner in Zwolle: de perfecte basis om de werkvloer te leren kennen! Een jaar later, in 2009, groeide ze door tot bedrijfsleider. Eerst van Cycloon Fietskoeriers Zwolle, en vanaf 2012 van Cycloon Post in Zwolle.

Na heel wat jaren werken in de operatie bij Cycloon, mocht ze ál die ervaring inzetten in de functie als operationeel directeur. In 2013 werd Marieke mede-eigenaar en algemeen directeur van het bedrijf. In 2023 nam bol alle aandelen van Cycloon over, daarmee was Marieke niet langer mede-eigenaar - wél bleef ze directielid.

Marieke op LinkedIn

Tiemen Bloemberg

Algemeen Directeur a.i.

In 2023 is Tiemen als algemeen directeur a.i. gestart bij Cycloon, als tijdelijke vervanger van Marieke Snoek tijdens haar zwangerschapsverlof. Tiemen is ervan overtuigd dat duurzame en sociale bedrijven, zoals Cycloon, de toekomst hebben.

"Ik vind het geweldig om bij bedrijven en organisaties te werken die een positieve impact realiseren," vertelt Tiemen. "Toen de kans om bij Cycloon te werken voorbij kwam, dé groene en sociale bezorgexpert, werd ik dan ook meteen helemaal enthousiast!"

Naast zijn tijdelijke rol als algemeen directeur bij Cycloon is Tiemen directeur-grootaandeelhouder van Flowermountain BV. Vanuit dit bedrijf vervult hij zijn opdracht bij Cycloon.

Tiemen op LinkedIn

Joeri ter Beek

Commercieel directeur

Joeri is vanaf 1 november 2023 commercieel directeur bij Cycloon. In die rol zet hij al zijn ervaring, die hij bij gerenommeerde e-commerce bedrijven als fonQ en Wehkamp heeft opgedaan, in om de bezorgmarkt duurzamer én socialer te maken.

"De mensen en de missie van Cycloon spraken me vanaf het begin enorm aan. Samen met ál die collega's doe ik er alles aan om duurzame en sociale bezorging van post en pakketten de standaard te maken," aldus Joeri.

Joeri op LinkedIn

Eva van de Kamp - Koster

HR Directeur

Eva werkt sinds februari 2022 bij Cycloon, als HR-directeur. "Het állerbelangrijkste in een organisatie, dat zijn de collega´s! Zij maken het bedrijf," geeft ze aan. Eva is vooral heel erg trots op de cultuur die er binnen Cycloon heerst: "Cycloon is een hele fijne en informele organisatie. Iedereen krijgt bij ons alle ruimte om zichzelf te zijn en daarbij moedigen we alle collega's aan om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Dat is belangrijk in een bedrijf met veel gedreven, jonge mensen, zoals bij Cycloon. We werken echt als één peloton aan een hele toffe missie!"

Eva op LinkedIn

Joost Poelgeest

Operationeel Directeur a.i.

Joost is sinds juni 2023 operationeel directeur a.i. bij Cycloon. Joost heeft veel ervaring het logistieke vakgebied, onder andere bij bol.com. Toen deze tijdelijke directierol vrijkwam bij Cycloon, hebben we Joost gevraagd voor de rol – een héle sterke match!

"De kennis van logistiek die ik eerder heb opgedaan, zet ik graag in om de duurzame ambities van Cycloon waar te maken," vertelt Joost. Cycloons duurzame visie is enorm belangrijk en zeer onderscheidend in de Nederlandse pakketmarkt. Joost is minstens zo gemotiveerd om aan de sociale missie van ons bedrijf te werken: "het is ongelofelijk bijzonder hoeveel collega's, ook met een afstand tot arbeidsmarkt, er dagelijks met veel energie werken bij Cycloon!

Joost op LinkedIn

Jeroen Benjamins

Financieel en IT-directeur a.i.

In april 2023 is Jeroen de uitdaging als financieel én IT-directeur a.i. bij Cycloon aangegaan. In deze rol kan hij zijn enorme enthousiasme voor logistiek combineren met zijn ervaring in onder andere de financiële wereld. Jeroen vervult zijn rol bij Cycloon vanuit zijn eigen bedrijf, Benjamins Interim-management.

Jeroen op LinkedIn

Bol

Volledig aandeelhouder van Cycloon

Sinds medio 2023 is bol volledig aandeelhouder van Cycloon. In december 2021 is de strategische samenwerking voor het eerst aangekondigd. In 2022 werden de eerste pakketten van bol door de fietskoeriers van Cycloon bezorgd, en de overname van alle aandelen in Cycloon door bol werd in juli 2023 afgerond.

Bol op LinkedIn