Cycloon & Fietskoeriers.nl gaan verder als één merk. Wij zijn Cycloon. We doen 't gewoon. Ontdek meer ›

Track & trace Inloggen

Onze bezorgdiensten

Start jouw duurzame en sociale route bij Cycloon. We bezorgen al je post en pakketten snel en efficiënt door heel Nederland. En zoveel mogelijk op de fiets.

Over Cycloon

De groene en sociale bezorgexpert

Met onze bezorgdiensten halen en bezorgen post en pakketten op een duurzame en sociale manier. Onze bezorgers maken het verschil, bij voorkeur op de fiets! Aangedreven door bruine boterhammen. Pas als de afstand echt te groot is, dan rijden we in groengrasauto’s, of werken we samen met partners. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te kunnen groeien.

Kies bewust. Maak indruk op jouw medewerkers, buren, klanten en op ons. Kies voor onze bezorgservice.

Lees ons verhaal

Dit zijn onze vestigingen en fietssteden

De Bibliotheek staat open voor iedereen. We prikkelen mensen om zich te ontplooien en leveren – naast leesplezier – een essentiële bijdrage aan de (kennis-)samenleving en persoonlijke ontwikkeling. Net als Cycloon. Door het prettige contact én de goede prijs, werken we graag met hen samen!
Jeroen Dielissen, Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid
Jeroen Dielissen Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid

Onze klanten

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Bel ons op 085 - 27 33 273 of vul even ons formulier in. We helpen je graag.

Neem contact op