Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen! 29 en 30 maart - stand 39. Gratis aanmelden en meer info >

Track & trace Inloggen

Wij bezorgen door heel Nederland

En meestal op de fiets.

Cycloon bezorgt je post en pakketten door heel Nederland. Dat doen we vanuit onze eigen vestigingen én in samenwerking met partners. En het meestal op de fiets. Zo bezorgen we je post en pakketten zo sociaal en duurzaam mogelijk.

En waar we niet fietsen, bezorgen we met behulp van onze autokoerierpartners.

Dit zijn onze vestigingen en fietssteden

Veelgestelde vragen

  • En hoe zit het buiten deze steden?

    Ook daar bezorgen we je post en pakketten. We schakelen dan een van onze partners voor je in. Door slim samen te werken gaat je pakket mee met een koerier die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO2 en ben je alsnog duurzaam bezig!

  • Fietsen jullie helemaal van Groningen naar Amsterdam?

    Nee, onze fietskoeriers kunnen veel aan, maar alleen het eerste en laatste stuk doen we op de fiets. Voor de grotere afstanden tussen de steden gebruiken we bestelauto’s op groengas. Zo rijden alle vervoersmiddelen daar waar ze het beste tot hun recht komen: de auto op de snelweg en de fiets in de stad.

  • Bezorgen jullie ook post en pakketten in het buitenland?

    Ook voor internationale zendingen kun je bij Cycloon terecht. Voor zendingen buiten Nederland werken we samen met verschillende partners.

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Bel ons op 085 - 27 33 273 of vul even ons formulier in. We helpen je graag.

Neem contact op