Fietskoeriers.nl

Cycloon is lid van Fietskoeriers.nl: hét samenwerkingsplatform van fietskoeriersbedrijven in Nederland.

YouTube: Over Fietskoeriers.nl

In totaal zijn er 19 fietskoeriersbedrijven aangesloten bij Fietskoeriers.nl. Samen zijn we de snelste bezorgdienst van stedelijk Nederland. Door de jarenlange ervaring van onderlinge fietskoeriers, de kennis van alle deze koeriers over hun eigen stad en het feit dat we met deze bedrijven in 30 steden actief zijn, maakt ons interessant als partner voor het leveren van diensten op het gebied van same day en express delivery in de stad. Hierbij richten we ons op zowel landelijke ketens, als de lokale winkel op de hoek en webshops.

Cycloon heeft bij de totstandkoming van Fietskoeriers.nl een belangrijke rol gespeeld. Vanaf de start zijn we nauw betrokken geweest bij de opzet van het platform en het verbinden van fietskoerierbedrijven in Nederland. Daarnaast nemen we ook een faciliterende rol aan. Zo kunnen ook de kleinere fietskoeriersbedrijven die bij het platform zijn aangesloten meeprofiteren van bijvoorbeeld gezamenlijke inkoop.

Het gezamenlijk optrekken in een snel veranderende bezorgmarkt, waarin klanten van winkels en webshops hun aankopen steeds sneller in huis willen hebben, is van essentieel belang voor de toekomst van de fietskoerier in Nederland.