Volg je pakket Inloggen

Jouw pakketten, duurzaam van A naar B

Heel vanzelfsprekend, toch, dat steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame pakketbezorging? Hoe dat werkt? Leggen we je uit.

Ontvang informatie >

Impact maken in de last-mile

Consumenten vragen om producten die op een groene manier gemaakt, verpakt én bezorgd worden. Onze koplopers, Vitaminstore, Paula's Choice en La Machine vertellen je er alles over in drie inspirerende video's.

“Cycloon stelt ons in staat om onze klanten door het héle land duurzaam hun pakketten te laten ontvangen.” Frans Jansen Director Operations Europe bij Paula's Choice

Hoe ziet de pakketreis er uit?

Waar het mogelijk is, nemen we de fiets. Tussen hubs en het sorteercentrum worden pakketten vervoerd met vervoersmiddelen op duurzamere brandstoffen, zoals groen gas en HVO 100. Dat is de meest efficiënte manier, want: vandaag besteld is morgen in huis. In de last-mile maken we de grootste impact: tot wel 99% minder CO2eq-uitstoot. Én we houden steden veilig en leefbaar.

Wil je meer weten of je aansluiten bij ons peloton? Ontvang meer informatie

Vul je gegevens in, dan sturen we je een email met informatie over de impact die jij kan maken door te kiezen voor Cycloon.

       Bedankt voor je bericht! - Koplopers
       Jouw pakketten door heel Nederland duurzaam bezorgd

       100% landelijke dekking

       Jij verkoopt je producten door het hele land, dus moeten je pakketten óveral geleverd kunnen worden. Met het grootste fietskoeriersnetwerk van Nederland doen we dat door heel Nederland op de meest duurzame manier: op de fiets. Op de locaties waar we (nog) niet fietsen, werken we samen met partners.

       Wij bezorgen duurzaam voor o.a.

       Kies ook in je verzending voor de kwaliteit die bij je past

       Vandaag besteld, morgen in huis

       Voor jouw webshop streef je de hoogste kwaliteit na. In je producten, de klantervaring en ook met de verzending van je producten wil je dat alles perfect verloopt. Voor hetzelfde geld kies je in de verzending voor de duurzame optie, mét de kwaliteit die je mag verwachten:

       • Vandaag besteld = morgen in huis;
       • Een aanbiedpercentage van ruim 98%;
       • Koppeling met alle platforms, zoals Sendcloud en Paazl

       Kies ook voor duurzame bezorging

       Neem contact op >
       Wij zijn er als je ons nodig hebt

       Persoonlijk contact met een écht betrokken team

       Vandaag besteld, morgen in huis: dat is een service die je als webshop aan je klanten wilt bieden. Juist met die belofte in je achterhoofd is het fijn dat je snel kunt schakelen met degene die je pakketten vervoert. Dat persoonlijke contact vindt Sander van La Machine bij Yannick en zijn collega´s bij Cycloon:

       Als er dingen spelen, is het fijn om te weten dat Cycloon maar één telefoontje weg is!

       Wil je meer weten of je aansluiten bij ons peloton?

       We vertellen je graag meer

       Voor hetzelfde geld kies je wél voor duurzame pakketbezorging - en dat kan makkelijker dan je misschien denkt! Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op en kom je meer te weten over:

       ✔ Je huidige CO2eq-uitstoot en hoeveel je kan besparen
       ✔ Onze scherpe tarieven
       ✔ Onze werkwijze en de koppeling met je webshop

               Bedankt voor je bericht! - Koplopers