Volg je pakket Inloggen

Jouw pakketten, duurzaam van A naar B

Heel vanzelfsprekend, toch, dat steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame pakketbezorging? Hoe dat werkt? Leggen we je uit.

Ontvang informatie >

Impact maken in de last-mile

Consumenten vragen om producten die op een groene manier gemaakt, verpakt én bezorgd worden. Onze koplopers, Vitaminstore, Paula's Choice en La Machine vertellen je er alles over in drie inspirerende video's.

“Cycloon stelt ons in staat om onze klanten door het héle land duurzaam hun pakketten te laten ontvangen.” Frans Jansen Director Operations Europe bij Paula's Choice

Hoe ziet de pakketreis er uit?

Waar het mogelijk is, nemen we de fiets. Tussen hubs en het sorteercentrum worden pakketten vervoerd met vervoersmiddelen op duurzamere brandstoffen, zoals groen gas en HVO 100. Dat is de meest efficiënte manier, want: vandaag besteld is morgen in huis. In de last-mile maken we de grootste impact: tot wel 99% minder CO2eq-uitstoot. Én we houden steden veilig en leefbaar.

      Bedankt voor je bericht! - Infosheet koplopers
      Jouw pakketten door heel Nederland duurzaam bezorgd

      100% landelijke dekking

      Jij verkoopt je producten door het hele land, dus moeten je pakketten óveral geleverd kunnen worden. Met het grootste fietskoeriersnetwerk van Nederland doen we dat door heel Nederland op de meest duurzame manier: op de fiets. Op de locaties waar we (nog) niet fietsen, werken we samen met partners.

      Wij bezorgen duurzaam voor o.a.

      Kies ook in je verzending voor de kwaliteit die bij je past

      Vandaag besteld, morgen in huis

      Voor jouw webshop streef je de hoogste kwaliteit na. In je producten, de klantervaring en ook met de verzending van je producten wil je dat alles perfect verloopt. Voor hetzelfde geld kies je in de verzending voor de duurzame optie, mét de kwaliteit die je mag verwachten:

      • Vandaag besteld = morgen in huis;
      • Een aanbiedpercentage van ruim 98%;
      • Koppeling met alle platforms, zoals Sendcloud en Paazl

      Kies ook voor duurzame bezorging

      Neem contact op >
      Wij zijn er als je ons nodig hebt

      Persoonlijk contact met een écht betrokken team

      Vandaag besteld, morgen in huis: dat is een service die je als webshop aan je klanten wilt bieden. Juist met die belofte in je achterhoofd is het fijn dat je snel kunt schakelen met degene die je pakketten vervoert. Dat persoonlijke contact vindt Sander van La Machine bij Yannick en zijn collega´s bij Cycloon:

      Als er dingen spelen, is het fijn om te weten dat Cycloon maar één telefoontje weg is!

      Wil je meer weten of je aansluiten bij ons peloton?

      Neem contact op

      Vul je gegevens in, dan sturen we je een email of bellen we je terug en kom je meer te weten over onze werkwijze, tarieven en je CO2eq-uitstoot!

             Bedankt voor je bericht! - Koplopers

             Wij zoeken fietskoeriers!
             Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

             Bekijk de vacatures >