Volg je pakket Inloggen

Wel duurzaam, niet duur!

Een duurzame en sociale wereld die nog héél veel generaties meegaat: iedereen weet dat we volle bak aan de slag moeten om dat voor elkaar te krijgen.

We doen het samen

De wereld duurzamer maken, dat kunnen we niet alleen. We werken samen met heel veel gave bedrijven, overheden en instellingen. Met mensen die duurzaamheid net zo belangrijk vinden en hun verantwoordelijkheid nemen.

In dat enorme netwerk horen we heel vaak dezelfde opmerkingen: duurzaam klinkt duur. Terwijl dat écht niet zo hoeft te zijn. Daarom laten we je graag zien dat onze tarieven enorm concurrerend zijn. Dat vinden wij, maar het is nog veel overtuigender dat anderen dat vinden. Kijk maar:

ShampooBars.nl

ShampooBars.nl 💚 Cycloon

Een wonderschoon voorbeeld van een bedrijf dat een betere wereld op #1 heeft staan, is ShampooBars.nl. ShampooBars.nl maakt plasticvrije en daarmee écht goede shampoos (die ook nog eens heerlijk werken én ruiken!). De keuze voor Cycloon was dan ook een no-brainer voor oprichter Mark Sanders, die aangeeft dat hij ook nog eens verrast werd door de prijzen voor duurzame bezorging:

"Bedrijven moeten hun verantwoordelijkheid nemen. Duurzame pakketbezorging is dé manier om je producten te verzenden. En de prijs? Die heeft ons positief verrast. Duurzaam is dus écht niet per se duurder!"

Paazl

Een zetje in de goede richting

Ramon Keijsers, oprichter en directeur bij Paazl, is aanstekelijk enthousiast over duurzaamheid. Naast zijn persoonlijke, duurzame overtuigingen, ziet hij gelukkig dat steeds meer van Paazl’s klanten duurzame keuzes maken. Hij geeft dan ook graag tips die helpen om consumenten óók te overtuigen om die keuze te maken, zonder dat zij er de hoofdprijs voor betalen.

“Door bijvoorbeeld een icoon van een fiets of een groen blaadje toe te voegen aan de duurzame bezorgoptie in de check-out, laat je als webshop aan de consument direct zien dat hij of zij de duurzame keuze maakt. Om de prijs hoeft de consument de keuze voor Cycloon niet te laten, daarom geven we de consument graag een zetje in de goede richting!"

Otrium

De voorkeursoptie van Otrium

Shop je wel eens online? Dan kan het haast niet anders, of je hebt wel eens iets besteld bij Otrium. Als Europa's favoriete online fashion retailer met een missie, voelen ze een grote verantwoordelijkheid om de juiste keuzes te maken. Otrium doet er dan ook alles aan om de impact op het milieu te verminderen en betere opties te bieden. Ook in hun bezorgopties:

"We versturen veel pakketten, en dat doen we zo duurzaam en slim mogelijk. Waar het kan, verzenden we daarom graag via Cycloon. Sterker nog: de optie om het pakket via Cycloon te bezorgen, staat standaard aangevinkt in regio's waar het mogelijk is. Tegen dezelfde prijs als al onze andere bezorgopties.”

- Kevin Carolan, Senior Director, Warehouse & Fulfillment, Logistics bij Otrium

Dus, duurzaam duurder? Welnee!

Als je dit zo leest, heb je dan nog steeds de indruk dat duurzaam duurder moet zijn? Naast het maken van de juiste keuze, omdat je wilt dat jouw kinderen, kleinkinderen en ook hún kinderen kunnen rondwandelen op een schone en leefbare wereld, is duurzaam vaak de verrassend voordelige keuze.

Benieuwd naar onze tarieven? We maken het graag makkelijk voor je. Vul onderaan deze pagina het aantal pakketten in dat je maandelijks verwacht te versturen, dan krijg je direct jouw tarief te zien. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met ons op, we doen je graag een scherp aanbod op maat.

“Er heerst vaak een misvatting over duurzaamheid en de prijs die daarvoor betaald moet worden. Sowieso – er is geen prijskaartje te hangen aan het verbeteren van onze wereld – maar de prijs van duurzaam is heel vaak lager dan veel mensen denken. Wij gaan dat scheve beeld de wereld uithelpen.”
Marieke Snoek, Algemeen directeur, Cycloon
Marieke Snoek Algemeen directeur, Cycloon

Bereken jouw verzendtarief

Éxtra voordelige pakketbezorging? Word vóór 1 november 2023 zakelijke klant bij Cycloon en profiteer zo lang je klant bent van het speciale actietarief voor onze landelijke oplossing*!

Wat verzend je?

Hoeveel pakketten verstuur je per maand?

Goed nieuws: dan kan je nóg meer besparen!

We nemen het frankeren van je post graag van je over. Daardoor heb jij geen dure frankeermachine meer nodig.

Jouw tarief

Extra voordelig: profiteer nu van onze zomeractie!

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >