Vestiging Zwolle

Zwolle is het hoofdkantoor van Cycloon. Cycloon Fietskoeriers is actief in Zwolle sinds 2002 en in 2012 opende hier de eerste vestiging van Cycloon Post. Samen zijn post- en koeriersdienst in Zwolle een hecht team dat elkaar qua dienstverlening perfect aanvult. In ons postcentrum zijn 44 medewerkers gedetacheerd vanuit sociale werkvoorziening WEZO uit Zwolle.

Postadres

Postbus 40153
8004 DD Zwolle

Vragen over post?

Klantenservice
085 - 27 33 273
info@cycloon.eu

Bezoekadres

Floresstraat 9
8022 AD Zwolle

Een rit doorbellen?

Klantenservice
038 46 60 055
zwolle@cycloon.eu

Zwolle

Zone 1 en 2: het domein van Cycloon Fietskoeriers

Binnen de stadsgrenzen worden nog steeds alle koerierswerkzaamheden door de fietskoerier uitgevoerd. Zo werken we toe naar het realiseren van ons ideaal: een autovrije binnenstad. Zones 1 en 2 geven het gebied weer waarbinnen onze fietskoeriers actief zijn. Binnen zone 1 is uw zending al binnen 30 minuten op de plaats van bestemming. Binnen zone 2 is uw zending binnen een uur afgeleverd. Daarmee zijn wij de snelste en schoonste koeriersdienst in Zwolle.

Zone 3: het bezorggebied van Cycloon Post

Het gebied waarbinnen wij in de regio Zwolle post bezorgen is weergegeven op de kaart hierboven. Alle poststukken geadresseerd in dit gebied worden door onze eigen postbezorgers bezorgd. Bekijk ook alle andere gebieden waarbinnen wij post zelf bezorgen via onze overige vestigingen.