Cycloon & Fietskoeriers.nl gaan verder als één merk. Wij zijn Cycloon. We doen 't gewoon. Ontdek meer ›

Track & trace Inloggen

Goed nieuws! We hebben de krachten gebundeld met Sendcloud. Vanaf nu kunnen gebruikers van Sendcloud ook gebruikmaken van de groene bezorgdiensten van Cycloon.

Sendcloud is Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce en wordt momenteel al door meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruikt. Een perfecte partner om onze diensten nog breder aan te kunnen bieden. Samen maken we de wereld mooier!

Gemakken Sendcloud

Webshops kunnen zich binnen enkele minuten aan Cycloon koppelen via deze alles-in-één verzendsoftware. Sendcloud heeft 30+ plugins voor alle populaire shopsystemen en markplaatsen. Voor custom-made systemen integreer je makkelijk via hun API.

Wil je slim, snel en duurzaam verzenden met Cycloon combineren met bezorgopties van andere pakketbezorgers? Ook dat is geen probleem.

De Cycloon bezorgopties via Sendcloud

Cycloon heeft twee routes: de bezorging van pakketten in onze 60+ fietssteden én de alles-in-één-pakketbezorging.

Gaat je pakket naar één van de meer dan zestig fietssteden? Dan bezorgt Cycloon hem met de fiets. Dit is de meest snelle en flexibele aanvulling op jouw bezorgopties. En nog hartstikke groen ook.

Kies voor al je pakketten, dan worden deze in fietssteden per fiets bezorgd en daarbuiten door een autokoerierpartner die toch al rijdt. Hiermee bespaar je tijd en spaar je het milieu.

Hoe kan je Cycloon gebruiken met Sendcloud?

Fietskoeriers.nl is via Sendcloud te gebruiken met een eigen Cycloon-contract. Maak je al gebruik van Cycloon met je eigen contract? Dan kun je jouw Cycloon-contract eenvoudig inladen bij Sendcloud en gelden je eigen (prijs)afspraken.

Heb je geen eigen contract met Cycloon? Neem dan eenvoudig contact op voor een nieuw contract.

Wil je op een andere manier koppelen met Cycloon?

Ook dat kan. We hebben verschillende integraties en plugins met verschillende e-commerce- en bezorgplatformen voor je.

Op deze pagina staan alle koppelingen op een rij >