Goed nieuws! We hebben de krachten gebundeld met Sendcloud. Vanaf nu kunnen gebruikers van Sendcloud ook gebruikmaken van de groene bezorgdiensten van ons platform Fietskoeriers.nl. Sendcloud is Europa’s nummer 1 verzendplatform voor e-commerce en wordt momenteel al door meer dan 15.000 e-commerce bedrijven gebruikt. Een perfecte partner voor Fietskoeriers.nl om onze diensten nog breder aan te kunnen bieden. Samen maken we de wereld mooier!

Gemakken Sendcloud

Webshops kunnen zich binnen enkele minuten aan Fietskoeriers.nl koppelen via deze alles-in-één verzendsoftware. Sendcloud heeft 30+ plugins voor alle populaire shopsystemen en markplaatsen. Voor custom-made systemen integreer je makkelijk via hun API. Wil je slim, snel en duurzaam verzenden met Fietskoeriers.nl combineren met bezorgopties van andere pakketbezorgers? Ook dat is geen probleem.

De Fietskoeriers.nl bezorgopties via Sendcloud

Fietskoeriers.nl heeft twee routes: de bezorging van pakketten in onze 30+ fietssteden én de alles-in-één-pakketbezorging.

Gaat je pakket naar één van de meer dan dertig fietssteden? Dan bezorgt Fietskoeriers.nl hem met de fiets. Dit is de meest snelle en flexibele aanvulling op jouw bezorgopties. En nog hartstikke groen ook.

Kies je Fietskoeriers.nl voor al je pakketten, dan worden deze in fietssteden per fiets bezorgd en daarbuiten door een autokoerierpartner die toch al rijdt. Hiermee bespaar je tijd en spaar je het milieu.

Hoe kan je Fietskoeriers.nl gebruiken met Sendcloud?

Fietskoeriers.nl is via Sendcloud te gebruiken met een eigen Fietskoeriers.nl contract. Maak je al gebruik van Fietskoeriers.nl met je eigen contract? Dan kun je jouw Fietskoeriers.nl contract eenvoudig inladen bij Sendcloud en gelden je eigen (prijs)afspraken.

Heb je geen eigen contract met Fietskoeriers.nl? Neem dan eenvoudig contact op met Fietskoeriers.nl voor een nieuw contract.

Wil je op een andere manier koppelen met Fietskoeriers.nl?

Ook dat kan. We hebben verschillende integraties en plugins met verschillende e-commerce- en bezorgplatformen voor je. Op de website van Fietskoeriers.nl staan ze allemaal op een rij.

Over Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is een platform van Cycloon, dé groene en sociale bezorgexpert van Nederland. Het is de missie van Cycloon om de bezorgmarkt in beweging te brengen en daarmee groener en socialer te maken. Daarom nam Cycloon in 2016 het initiatief tot Fietskoeriers.nl en zocht de samenwerking op met inmiddels 20 professionele fietskoerierbedrijven in ruim 30 steden. Zo werd de landelijke dekkende pakketdienst met meer dan 700 fietskoeriers een feit.