Volg je pakket Inloggen

Wij zijn Cycloon

Wij zijn al ruim 20 jaar dé koploper in duurzame logistiek. Met onze duurzame en sociale filosofie in ons achterhoofd fietsen we elke dag de wereld een stukje mooier. We hebben ‘schoon werken’ in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd. Zo hebben we een unieke werkwijze gecreëerd, met collega's die stuk voor stuk uitgegroeid zijn tot autoriteit zijn op hun eigen vakgebied. Hier lees je hun verhalen.

Sociaal ondernemen

Mensen die willen werken de kans bieden om te werken

Onze HR-directeur, Eva, gelooft in de kracht van onze mensen. Ze is trots op de cultuur die er bij Cycloon heerst: iedereen die wil, die bieden we de kans om bij ons aan de slag te gaan.

Dat geldt voor onze ruim 500 collega's met een sociale baan, én voor de asielzoekers die onder andere in ons sorteercentrum keihard werken. Zo heeft Eva een voortrekkersrol genomen bij het verwerpen van de regeling die asielzoekers belemmerde om meer dan 24 weken in Nederland te mogen werken. Daar vertelt ze graag over!

Lees Eva's verhaal >
Duurzaam en sociaal inkopen

Start met duurzaam en sociaal inkopen met de tips van Niek

In 2002 is Cycloon begonnen op de fiets: bewegen, frisse lucht en hard werken zit ons DNA. Dat ‘schone werken’ hebben we doorgevoerd in onze hele bedrijfsvoering.

Niek Karrenbelt is Manager Support bij Cycloon. Hij werkt al sinds 2016 met onze schoon-werken-filosofie in z'n achterhoofd. Zo is hij altijd op zoek naar nóg betere fietskleding, kantoorartikelen of vervoer. Hij vertelt graag over hoe duurzaam en sociaal inkopen bij Cycloon werkt. En met zijn handige tips maak jij een vliegende start met jouw duurzame en sociale inkoop!

Bekijk Niek's tips >
Dé sociale werkplek

Jobcoaching bij Cycloon

Bij Cycloon staan mensen voorop. Daarbij gaan we uit van wat iemand wél kan, we denken niet in beperkingen. Met die mentaliteit zijn we uitgegroeid tot een van de sociaalste bedrijven van Nederland, met meer dan 500 collega's met een sociale baan.

Onze jobcoaches zorgen ervoor dat die collega's iedere dag vol vertrouwen optimaal presteren. Een van die jobcoaches is Annet Damhuis. Ze is enorm enthousiast over het werken met collega's met een voormalige achterstand tot de arbeidsmarkt, daar kan ze dan ook úren gepassioneerd over vertellen!

Ontdek het verhaal van Annet >

Start jouw duurzame en sociale route bij Cycloon!

We bezorgen al jouw post en pakketten snel en efficiënt door heel Nederland. Dat doen we vanuit onze eigen vestigingen én in samenwerking met onze partners. Zo bezorgen we zo sociaal en duurzaam mogelijk. Benieuwd wat voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen >