Volg je pakket Inloggen

Nils Pastoor houdt van wielrennen, is afgestudeerd archivaris en werkt daarnaast bij Cycloon als planner en fietskoerier. Hij springt maar wat graag op de fiets om bij Cycloon alle sinterklaascadeautjes en kerstgeschenken te bezorgen!

In gesprek met: Nils Pastoor

Hoe beleef jij de piekperiode?

“We bezorgen in deze drukke tijd veel extra pakketten. De routes die we fietsen zijn daardoor langer dan normaal. Naast dat ik fiets ben ik ook planner. Het is een uitdaging om alles goed te plannen, zodat alle pakketten op tijd bezorgd worden. We doen het als team echt samen en helpen elkaar.”

Waar word je blij van?

“In Amsterdam ben je als fietskoerier net zo populair als het Rijksmuseum. Fiets je langs de gracht en vaart er een rondvaartboot, dan zijn alle ogen ineens op jou gericht. De fietscombinatie met grote kar erachter is gewoon een duurzame attractie. Daarnaast zijn mensen vaak blij als je een pakketje komt brengen. En als het koud is krijgen we soms koffie aangeboden. Dat is heerlijk!”

Dus, nog even doorpieken met z’n allen?

“Zeker! We werken hard en doen ons uiterste best om alle pakketten op tijd te bezorgen. Je ziet ons deze maanden soms nóg harder, maar altijd veilig, door Amsterdam fietsen. Buiten is het koud en guur. Maar elke reden om nu door Amsterdam te fietsen is een goede reden!”

Meer weten?

In de piekperiode, traditioneel de drukste tijd van het jaar, spreken we met de mensen áchter de schermen. De helden die ervoor zorgen dat alle kerstpakketten en kerstkaarten, verkiezingspost en andere feestmaandpakketten- en post op tijd bezorgd worden. Ben je benieuwd naar hoe, wat en waarom we dat doen?

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >