Volg je pakket Inloggen

De groene en sociale bezorgexpert Cycloon Post & Fietskoeriers is een nieuwe partner van BEAT Cycling. Het duurzame post- en fietskoeriersbedrijf dat post en pakketten op de fiets bezorgt en daarmee een duurzame en sociale manier van werken nastreeft zal vanaf heden deel uit gaan maken van de BEAT Community.

“De afgelopen jaren hebben we geregeld bestellingen uit onze webshop laten bezorgen door Cycloon, dus we kennen elkaar al een tijdje. We vinden het dan ook fantastisch dat Cycloon nu aanhaakt als partner waardoor we de samenwerking verder kunnen intensiveren”, licht Geert Broekhuizen namens BEAT Cycling toe. “We hebben elkaar gevonden in de match met de passie voor de fiets. Cycloon zorgt voor een tegengeluid in de huidige wereld van de bezorgmarkt. Een aanpak waar wij ons als BEAT, als duurzame vernieuwer in de wielerwereld, uitstekend in kunnen vinden.”

“Als Cycloon vinden we dat de bezorgmarkt groener en socialer moet worden en daarvoor gebruiken we de fiets. Onze bezorgers maken het verschil door vanuit sportieve en intrinsieke motivatie elke dag duurzame impact te maken. Als er één partij is die daarmee overeenkomt, is dat BEAT”, vertelt operationeel directeur Nick Vreeswijk van Cycloon. “Daarnaast vinden we dat de groei die BEAT de afgelopen jaren heeft doorgemaakt erg inspirerend en gaan daarom graag met BEAT de samenwerking aan om samen verder te kunnen groeien.”

Ook de fiets op voor je werk?

Cycloon biedt fietsers de kans om hun liefde voor de fiets te combineren met het bezorgen van pakketten. Nick Vreeswijk van Cycloon ziet genoeg overeenkomsten. “Net als de profs van BEAT krijgt iedereen de kans zijn werk uit te oefenen op de fiets. Het is net iets anders, maar misschien wel net zo leuk”, vertelt hij lachend.

Is dit wat voor jou? Bekijk dan snel onze vacaturepagina.