Volg je pakket Inloggen

Dat betekent dat ál onze collega´s in ons sorteercentrum in Utrecht deze week gewoon aan het werk kunnen! Wij vinden dat iedereen die dat wil, moet kunnen werken. We zijn enorm blij met de inzet van al onze collega's en zeker ook die van de asielzoekers die ons helpen in Utrecht. En in deze drukke periode kunnen we alle hulp heel goed gebruiken!

Zoals onze HR directeur Eva deze week bij Radio 1 aangaf, bij het programma Spraakmakers: “We kijken niet naar waar je vandaan komt. Mag je bij Cycloon komen werken, hebben we een leuk gesprek en gaat de proefdag goed? Dan willen we graag dat je bij ons komt werken!"

Uitspraak Raad van State

De Raad van State deed op 29 november een belangrijke uitspraak. De Raad heeft besloten dat het UWV bij het verstrekken van een werkvergunning aan asielzoekers niet langer de eis mag stellen dat ze slechts 24 weken per jaar aan het werk mogen.

Tot nu toe kregen asielzoekers die in Nederland aan het werk wilden, een werkvergunning voor slechts 24 weken. Na die 24 weken zouden ze moeten stoppen, terwijl ze vaak heel graag wíllen werken en werkgevers een investering moeten doen om asielzoekers te helpen met opstarten.

Foto: Merlin Daleman

De missie en visie van Cycloon

Wil je meer weten over waarom we doen wat we doen, en hoe we dat doen? Bekijk onze missie en visie, we vertellen er graag over!

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >