Volg je pakket Inloggen

Print en fulfilment: de alles-in-één-oplossing

Voorraadbeheer, inpakken en versturen. Wij regelen het!

Het verzendklaar maken van grote partijen post of het beheren en inpakken van webshop orders neemt veel tijd in beslag. Waarom zou je de fulfilment zelf doen als Cycloon dit van je kan overnemen?

Print en fulfilment

Post: printen, vouwen, inpakken, adresseren en versturen

Of jouw bedrijf nou wel of geen postkamer heeft: het verzenden van grote hoeveelheden post kost veel tijd. Cycloon neemt de fulfilment graag van je over. Dat scheelt jou weer het printen, vouwen, inpakken en adresseren van je partijenpost of mailing. En omdat we het verzendklaar maken altijd combineren met de bezorging ervan, profiteer je daarnaast ook nog eens van onze voordelige partijenposttarieven.

Dé oplossing voor alle soorten post

Of het nu gaat om het verzendklaar maken en het versturen van losse of aangetekende post, pakketten, partijenpost, direct mail of buitenlandse post; Cycloon doet het allemaal. Wij zorgen ervoor dat jouw post en pakketten binnen de afgesproken tijd op de plaats van bestemming is. Overigens denken we graag verder met jullie mee. Zo zijn het ophalen en frankeren van je post en pakketten bijvoorbeeld ook mogelijk. Voor iedere situatie een passende oplossing dus.

E-fulfilment

Webshop: voorraadbeheer, inpakken en versturen

Wil jij tijd en ruimte besparen? Laat de e-fulfilment van jouw (webshop) pakketten dan door Cycloon regelen! Wij nemen jouw voorraad over en verwerken binnengekomen orders snel. Pakketten worden direct ingepakt en klaar gemaakt voor verzending. Ook voor het bezorgen van je pakketten hebben we slimme en snelle oplossingen. Zo ontvangen jouw klanten hun bestelde producten de volgende of zelfs dezelfde dag nog thuis.

Neem contact op
De groene en sociale bezorgexpert

Over Cycloon Post & Fietskoeriers

Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te kunnen groeien.

Kies bewust. Kies voor maatschappelijke impact waarmee jouw organisatie, zonder veel moeite, bijdraagt aan haar sociale en duurzame doelen. Kies voor onze diensten.

Lees meer over ons
De voordelen op een rijtje

Daarom fulfilment door Cycloon Post & Fietskoeriers

  • Bespaar tijd, ruimte én geld!
  • Wij nemen het printen, vouwen, inpakken, adresseren en versturen van jouw mailings over.
  • Voorraadbeheer, inpakken en versturen van webshop orders wordt geheel door ons geregeld.
  • 85% van onze postmedewerkers had een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Cycloon werken we als één team in het juiste tempo.
  • Door ons de fulfilment uit jouw handen te laten nemen help je werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Direct geregeld, snel in huis bij jouw klant.
  • We evalueren proactief. Veranderen jouw wensen, dan veranderen wij mee.

Zullen we ook jouw fulfilment regelen?

Wil je advies om zorgvuldig, sociaal, duurzaam en snel jullie post en pakketten verzendklaar te krijgen? Neem contact op met onze zakelijke klantenservice via 085 27 33 273 of vraag een offerte aan. We helpen je graag.

Neem contact op

Wist je dat...

...we samenwerken met gemeenten en overheid, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, nuts-bedrijven, webshops en retailers? We stellen je graag voor aan iemand bij jou in de buurt die al ervaring met ons heeft.

Onze klanten

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >