Volg je pakket Inloggen

Wat zijn de stappen tot het versturen van je allereerste pakket via Cycloon? We zetten het voor je op een rij!

Stap 1: Ontvang jouw persoonlijk klantaccount

Je ontvangt van ons een email met inloggegevens voor jouw persoonlijk klantaccount in ons eigen verzendsysteem. In dit verzendsysteem kun je heel gemakkelijk zendingen aanmaken, labels printen, statussen van je pakketten checken en afleverbewijzen inzien.

Stap 2: Koppel je webshop

Met het koppelen van je webshop aan je klantaccount komen alle orders uit je webshop automatisch in je klantaccount te staan. Het versturen van pakketten wordt daarmee nog makkelijker.

Stap 3: Check je checkout & verzendinformatie

Met onze kant-en-klare tips & tricks voor het optimaliseren van de checkout en de informatievoorziening op je website verhogen we samen de conversie van jouw webshop.

Stap 4: Je allereerste pakket versturen

Tijd voor je allereerste pakket! We zorgen dat er een fietskoerier voor jou klaarstaat, controleren je verzendlabels en bezorgen jouw pakket.

Stap 5: Klaar voor de start!

Zijn alle stappen goed doorlopen? Dan zijn we helemaal klaar voor de start en kunnen we officieel los!

Wat gebeurt er als je jouw pakket hebt verzonden?

Jouw klant ontvangt na zijn bestelling een email met bezorginformatie en een link naar onze track-en-trace-pagina. Met zijn postcode en een unieke traceercode kan je klant de actuele status van zijn bestelling volgen. Totdat een fitte fietskoerier het pakket met een glimlach overhandigt.

Heeft je klant tijdens het bezorgproces vragen of wil hij zijn bezorgmoment of -locatie wijzigen? Geen probleem, via de track-en-trace-pagina kan hij contact opnemen. We zijn op werkdagen van 09.00 tot 22.00 uur bereikbaar.

Veelgestelde vragen

Je pakket bezorgen
 • Hebben jullie ook een Track & Trace systeem?

  Ja, alle pakketten kun je via ons Track & Trace systeem volgen. Ook worden ontvangers via mail op de hoogte gehouden van de status van hun zending. Met de traceercode en een postcode kan de actuele status van een pakket worden bekeken.

 • Hoeveel bezorgpogingen doen jullie?

  We doen drie pogingen om je pakket te bezorgen. Is het na drie pogingen nog niet gelukt, dan sturen we het pakket retour afzender.

 • Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van bezorging?

  Cycloon heeft een eenvoudig en efficiënt sorteerproces. Het resultaat: heel weinig sorteerfouten. Daarnaast coördineert een centrale planning de dagelijkse logistiek tussen de hubs en de fietssteden. Vervolgens coördineert de lokale planning de dagelijkse bezorging in hun eigen stad.

  En niet onbelangrijk: alle fietskoeriers zijn professionals en leggen een proeve van bekwaamheid af als ze worden aangenomen.

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact