Volg je pakket Inloggen

Heb jij een webshop? En ben je nieuwsgierig naar hoe je daar méér uit kunt halen? Dan zien we je ongetwijfeld op de Webwinkel Vakdagen. Deze beurs, in de Jaarbeurs in Utrecht, is dé place to be voor alles en iedereen die in de wondere wereld van de e-commerce werkt. Shops, leveranciers, fabrikanten – en voor ons!

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand

Hoe? We vertellen je graag álles over onze visie, maar het praat lekkerder bij een kop koffie (van een van onze favoriete klanten, De Koffiejongens!). Die koffie, die staat voor je klaar bij stand 39 in de Jaarbeurs, op 29 en 30 maart. Voor de lekkere trek hebben we koeken van Sweet Deliver, nog zo´n fijne klant.

  • 29 en 30 maart 2023
  • Jaarbeurs Utrecht
  • Stand 39
  • Goede koffie, heerlijke koeken, ijzersterk verhaal

Wil je graag langskomen? Meld je dan gratis aan.

Jouw duurzame bezorgpartner

Een onmisbaar onderdeel waar iedere webshop mee te maken heeft, is de bezorging van al jouw pakketten en post. Daarvoor wil je samenwerken met een bezorgpartner waar je op kunt rekenen. Eentje die de bezorging van jouw pakketten écht serieus neemt. Een partij die duurzaamheid net zo hoog in het vaandel heeft staan als jij. En hoe kun je nou duurzamer pakketten versturen dan op de fiets? Op de Webwinkel Vakdagen nemen we je graag mee in ons verhaal.

Hoeveel impact maak jij?

Dat doen we – onder andere – door te laten zien hoeveel impact je kunt maken met je shop. Met onze impactmeter rekenen we uit hoeveel CO2eq-uitstoot jij kunt besparen, door simpelweg te kiezen voor bezorging met de fiets. Daar leggen we je op 29 en 30 maart graag álles over uit.

Ben jij de 99e* die op de beurs onze impactmeter invult? Dan win je ook nog eens een fijne tegoedbon van Sweet Deliver! Kun je niet wachten om jouw impact inzichtelijk te krijgen? Check dan alvast onze impactmeter.

* Waarom de 99e? Omdat je tot wel 99% CO2eq-uitstoot kunt besparen door te kiezen voor fietsbezorging!

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >