Volg je pakket Inloggen

TriathlonWorld zet vanaf nu Cycloon in om hun pakketten te bezorgen. “Een match made in heaven”, aldus Lenno Huizer van TriatlonWorld.

Samen met zijn compagnon Ronald de Graaf houdt hij wel van een sportieve uitdaging, maar ook van een schonere wereld. En daarin hebben beide organisaties elkaar nu gevonden.

Wij zijn ervan overtuigd dat bezorging per fietskoerier onze klantbeleving alleen maar ten goede komt. Lenno Huizer TriathlonWorld

Zo gaat Cycloon voor TriathlonWorld.nl aan de slag:

Dagelijks worden de bestellingen opgehaald bij het winkelpand in Meppel. Van daaruit worden de pakketten ons landelijke netwerk ingebracht, via het centrale sorteercentrum in het midden van het land. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende cityhub aan de rand van de stad, wordt elk pakket via de vaste routes van onze fietskoeriers aan de deur bezorgd.

Sportief, vriendelijk én emissievrij.

Lenno Huizer, Product Specialist bij TriathlonWorld:

“Onze sportieve klanten die nu een pakket uit handen krijgen van een net zo sportieve fietskoerier, kunnen dat alleen maar waarderen en wij denken zelfs dat het de klantbeleving van ons sportieve bedrijf alleen maar ten goede komt.

Deze manier van bezorgen past niet alleen beter bij ons sportieve imago, maar is ook nog eens veel duurzamer! Precies wat wij voor ogen hadden met onze aankondiging dat we het anders wilden gaan doen.”

Jelle Veersema, Accountmanager Sales bij Cycloon:

“Soms klikt het met een klant gewoon vanaf moment één. En naast de overduidelijke sportieve match tussen TriathlonWorld en Cycloon, is het ook erg tof om te merken dat Lenno en Ronald heel bewust bezig zijn met hun logistieke proces.

En in het bijzonder de impact die ze daarmee maken. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook vanuit sociaal oogpunt. Het is dan ook te gek dat Cycloon hier onderdeel van uit kan maken."

Over TriathlonWorld

TriathlonWorld heeft vestigingen in Meppel en Terneuzen, maar online bieden ze jou alles wat je nodig hebt voor jouw sportieve ambities en doelen: van sportvoeding en zwemkleding tot fietscomputers en hardloopschoenen.

Jouw voorbereiding begint hier: TraithlonWorld.nl.

Meer weten over duurzame pakketbezorging?

Maak een afspraak met Jelle, of een van zijn collega's.

Wij zoeken fietskoeriers!
Hou je van fietsen, werk je het liefst buiten en zoek je een flexibele (bij)baan? Kom bij ons pakketten bezorgen!

Bekijk de vacatures >