Volg je pakket Inloggen

Yes: Cycloon heeft het certificaat voor de PSO 30+ certificering weer met twee jaar mogen verlengen! We hebben hard gewerkt om de verlenging van het PSO 30+ certificaat voor Cycloon veilig te stellen. Dat is gelukt, en daarmee zijn we ook de komende jaren PSO 30+ en Trede 3 gecertificeerd.

Jezelf ontwikkelen, dat vinden we bij Cycloon écht belangrijk. Daarbij kijken we naar wat wel kan, niet naar beperkingen. We werken dan ook heel graag met collega's met een voormalige afstand tot de arbeidsmarkt: met de hulp van onze jobcoaches kunnen zij meer dan je denkt.

PSO: Prestatieladder Socialer Ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen bestaat uit vijf prestatieniveaus, van Aspirant-status tot en met trede 3. Het PSO 30+ certificaat is ontwikkeld als extra uitlezing binnen het hoogste PSO-prestatieniveau (trede 3). Dit certificaat erkent organisaties die minimaal voldoen aan de gestelde kwantitatieve eisen van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet. Dat artikel geeft (semi)publieke opdrachtgevers de mogelijkheid opdrachten voor te behouden aan ondernemingen die zich specifiek richten op arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen.

Wat betekent het PSO 30+ certificaat voor Cycloon?

Bedrijven willen steeds vaker samenwerken met organisaties met een duurzaam en sociaal karakter. Dat we duurzaam zijn, dat kan iedereen dagelijks zien aan ons peloton van postbezorgers en fietskoeriers. Met het PSO 30+ keurmerk geeft Cycloon een duidelijk sociaal signaal af over hoe belangrijk wij de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen vinden.

Wil je meer weten over de certificering of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij sociaal én duurzaam bezorgen?