Volg je pakket Inloggen

Huidverzorgingsbedrijf Paula’s Choice hecht veel waarde aan duurzaamheid en wil hun hun CO2-uitstoot beperken. Daarom zetten zij fietskoeriers in om online bestellingen te bezorgen.

Ze kiezen voor Cycloon, omdat we in meer dan 60 steden in Nederland pakketten op de fiets bezorgen.

Eigenlijk niet meer dan logisch dat zulke mooie, eerlijke producten op de enige groene manier worden thuisbezorgd: op de fiets. Ayelet Karo Cycloon

Over de samenwerking

Frans Jansen, Director Operations: “We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zoeken constant naar duurzame verbeteringen in onze totale operatie. Zorgen voor onze aarde vinden wij net zo belangrijk als zorgen voor onze huid.

Samenwerken met Cycloon is daarom een logische stap. We zijn erg blij met deze mooie partnerschap. Dit is een van de eerste stappen in onze volgende fase om meer en meer sustainable te worden.”

Ook Ayelet Karo van Cycloon is erg te spreken over de samenwerking: “Wat een fijne nieuwe klant om voor te mogen fietsen (en natuurlijk ook een persoonlijke favoriet). Paula’s Choice is net zo enthousiast over duurzaam ondernemen als wij. Een perfecte combinatie!

Eigenlijk niet meer dan logisch dat zulke mooie, eerlijke producten op de enige groene manier worden thuisbezorgd: op de fiets."

Over de werkwijze

Ayelet: "Met ons duurzame vervoer halen we ’s ochtends vroeg de pakketten van Paula’s Choice op bij hun distributiecentrum en brengen deze naar ons landelijke sorteercentrum in Nieuwegein. Hier worden de pakketten gesorteerd, waarna ze met onze hublijnen over het hele land worden verspreid naar de steden van bezorging.

Het laatste stuk, de stad in, dat is voor onze fietskoeriers! Zij rijden vanuit de hub de stad in en bezorgen alle pakketten dezelfde avond tussen 17.00 en 22.00 uur op de fiets. Zo verminderen we de verkeersdrukte in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum."

Over Paula’s Choice

Paula’s Choice staat voor Smart, Safe Beauty. Huidverzorging moet goed zijn voor de huid en producten moeten doen wat ze beloven, geen uitzonderingen.

Bij Paula’s Choice is er maar één doel: de klant vooruithelpen met effectieve, veilige samenstellingen. Elk product wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Paula’s Choice is eerlijk over huidverzorging. Omdat een gezonde huid geen mysterie moet zijn.

Paula’s Choice doet er alles aan om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en zoeken actief naar duurzame ingrediënten, recyclebare verpakkingen en samenwerkingen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Lees meer: www.paulaschoice.nl/

Over Cycloon

Cycloon is dé groene en sociale bezorgexpert van Nederland. Het is Cycloons missie om de bezorgmarkt in beweging te brengen, zodat deze groener en socialer wordt.

Vanuit die missie nam Cycloon in 2016 het initiatief tot de samenwerking met professionele lokale fietskoeriersbedrijven in ruim 60 steden. Zo werd de landelijk dekkende pakketdienst met zo’n 800 fietskoeriers een feit.

Ook pakketten laten bezorgen door fietskoeriers?

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Bel ons via 085 27 33 273 of vul even ons formulier in. We helpen je graag.