Pakketbezorging voor webshops

Cycloon is onderdeel van het snelst groeiende bezorgnetwerk van Nederland. Onder de vlag van Fietskoeriers.nl bezorgen alle fietskoeriersbedrijven in Nederland pakketjes voor webshops op de fiets. Groener kan niet!

Lid van Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is de meest groene en snelle bezorgservice van Nederland, de eerste en enige landelijk dekkende pakketdienst op de fiets. Samen bezorgen we in de 30 grote steden met als doel de logistiek in Nederland op een slimme en schone manier in te richten. Met onze fietsdiensten zorgen we voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Meer dan 600 fietskoeriers staan klaar om uw klanten blij te maken.

Ophalen én bezorgen

Onze fietskoeriers halen uw zendingen dagelijks bij u op. Nooit meer wachten bij het postkantoor dus! Wij halen ’s ochtends de bestellingen op en we bezorgen ze dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur nog bij uw klant in Nederland. 

98% bij de eerste poging bezorgd

Met persoonlijk contact, een duidelijke track & trace en door net dat stapje extra te doen worden 98% van onze pakketjes al bij de eerste bezorgpoging bezorgd! Zit de ontvanger net lekker in het park? Dan fietsen we gewoon even een blokje om en leveren het pakketje daar af. 

Vraag een offerte aan

Video 'Zo werkt Fietskoeriers.nl'