Pakketbezorging voor webshops

Cycloon is onderdeel van het snelst groeiende bezorgnetwerk van Nederland. Onder de vlag van Fietskoeriers.nl bezorgen alle fietskoeriersbedrijven in Nederland pakketjes voor webshops op de fiets. Groener kan niet!

Lid van Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is een samenwerking van alle fietskoeriersbedrijven in Nederland. Samen bezorgen we in 30 steden van Nederland pakketjes voor webshops op de fiets. Bestellingen buiten de stad worden bezorgd in auto's op groengas, waardoor Fietskoeriers.nl landelijk dekkend is en we ons tevens met recht de groenste pakketbezorger van Nederland mogen noemen. Zo fietsen we samen de wereld groen!

Ophalen én bezorgen

Onze fietskoeriers halen uw zendingen dagelijks bij u op. Nooit meer wachten bij het postkantoor dus! Bestellingen die voor 12:00 uur zijn aangemeld worden zelfs nog dezelfde avond bij uw klanten thuisbezorgd. In heel Nederland. 

98% bij de eerste poging bezorgd

Met persoonlijk contact, een duidelijke track & trace en door net dat stapje extra te doen worden 98% van onze pakketjes al bij de eerste bezorgpoging bezorgd! Zit de ontvanger net lekker in het park? Dan fietsen we daar toch even heen om het pakketje af te leveren. 

Vraag een offerte aan