Door de ogen van de supporter: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nog even en het is zover: het nieuwe zaalvoetbalseizoen staat weer voor de deur. Nadat in juni de laatste wedstrijd is gespeeld, en de eindstand is opgemaakt, ging de deur van de WRZV hal weer even dicht voor de welverdiende zomerstop. En wat hebben de mannen (én 1 vrouw) het goed gedaan dit seizoen! In de eindstand zijn ze zelfs een plaatsje geklommen, vorig seizoen waren ze 7e, dit seizoen zijn ze 6e geworden! Chapeau, heel netjes gedaan! En dat ondanks wat blessures en pijntjes zo hier en daar, af en toe problemen met een team compleet krijgen en het afscheid van onze sterspeler Marcel. Wegens verhuizing en andere baan heeft hij helaas afscheid moeten nemen van de ploeg. Mocht je dit lezen Marcel, hartelijk dank voor al je mooie acties en doelpunten, en heel veel succes en geluk op je nieuwe stekkie! Je sportiviteit zal gemist worden in de ploeg én bij de derde helft!

Komend seizoen zonder hem , t zal toch even wennen zijn. Maar de uitdrukking luidt “Nieuwe ronde, nieuwe kansen”, we gaan er weer vol voor (als t aan mij ligt). CycloonZwolle zit nog steeds in de eerste klasse maandagavond en op 11 september om 18:30 staat de eerste wedstrijd weer op het programma. Helaas wel op een voor mij lastig tijdstip, ben dan nog aan t werk (misschien de werkleiding maar eens lief aankijken of ik ietsje eerder weg mag…). Maar ik heb zo mijn bronnen, ik blijf wel op de hoogte.

Dit nieuwe seizoen zijn er gelukkig ook wat mensen bij gekomen in de ploeg! Een paar mannen zijn blijkbaar actief aan het werven geweest en het resultaat mag er zijn! Onze vaste kern zal dit seizoen bestaan uit Jorie (de enige vrouw in de ploeg, maar doet toch echt niet onder voor de mannen), Ruben, Leonard, Simon, Otto, Thomas en nieuwe vaste waarde Tom. Onze wisselploeg, welke inzetbaar zijn als een of meer vaste waarden verhinderd zijn, bestaat uit Jos, Wouter, Yickee, Robert en de nieuwkomers Han, Jeroen en Jurrian. Vanaf deze plek wil ik Tom, Han, Jeroen en Jurrian van harte welkom heten binnen de zaalvoetbalploeg en hen heel erg veel succes en speelplezier toewensen!

Uiteraard zal ik dit seizoen ook weer zo vaak als mogelijk met mijn zelfgebreide Cycloon-sjaal op de tribune zitten om jullie aan te moedigen én waar nodig de ballen weer van de tribune te rapen!

Go Cycloon, zet hem op!!!!

Jenny Pit