Volg je pakket Inloggen

Cycloon Post & Fietskoeriers Hasselt

De snelste, duurzaamste en sociaalste optie

Cycloon Hasselt

Contactgegevens

Cycloon Post is in 2014 gestart in de gemeente Zwartewaterland. Met werknemers gedetacheerd vanuit sociale werkvoorziening Tiem uit Zwolle, verzorgen zij alle postzaken van bedrijven uit de regio.

Telvorenstraat 2
8061 CB Hasselt
085 27 33 273
info@cycloon.eu

Wil je gebruik maken van onze groene en sociale bezorgdiensten?

Klant worden
De groene en sociale bezorgexpert

Razendsnel van Noord naar Zuid

Cycloon bezorgt al je post en pakketten snel en efficiënt. Pakket van noord naar zuid Nederland? Geen probleem, regelen we voor je. Verkiezingspost, partijenpost of medicijnen? Alles is mogelijk. Je kunt kiezen voor standaard bezorging op de volgende dag of dezelfde dag nog. Daarbij zijn onze bezorgdiensten niet alleen lekker snel, maar ook groen en sociaal omdat we werken vanuit een duurzame en sociale missie. We bezorgen zoveel mogelijk op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Dat doen we met collega’s met én zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontdek onze diensten
Landelijk dekkend netwerk

Vanuit Hasselt bezorgen wij door heel Nederland

Waar je post of pakket ook heen gaat, wij bezorgen door heel Nederland. Zowel vanuit onze vestiging in Hasselt, als vanuit onze andere vestigingen in heel Nederland. Samen met andere professionele fietskoeriersbedrijven bezorgen we daarnaast in nog eens ruim 60 extra steden pakketten op de fiets.

Buiten onze eigen regio’s werken we samen met verschillende partners. Door slim samen te werken gaat je post of pakket mee met een vervoerder die toch al rijdt. Hierdoor kost het geen extra CO2. Zo bieden we al onze klanten groene en sociale bezorgdiensten met een landelijk dekkend netwerk.

Waar we nog meer fietsen

Meer weten over Cycloon Hasselt

Over Cycloon

De sociale & groene bezorgexpert

Wij maken de bezorgmarkt groener en socialer. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk! Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te groeien.

Lees ons verhaal

Werken bij Cycloon?

Lijkt het jou wat om ons team te versterken? We zijn altijd op zoek naar fietskoeriers en ander nieuw talent. Kijk snel of jouw droombaan tussen de vacatures staat en solliciteer direct.

Samenwerkingen en partners

Verschil maken

Samen fietsen we de wereld mooier

Wil je advies om zorgvuldig, duurzaam, sociaal en snel pakketten te versturen? Neem contact op, we helpen je graag!

Zakelijk contact