Ontdek Cycloon, de groene en sociale bezorgexpert

Zoekt u een geschikt postbedrijf om uw post en pakketten te versturen? Ontdek Cycloon Post & Fietskoeriers. Het is onze missie om de bezorgmarkt in beweging te brengen, zodat deze schoner en socialer wordt.

Over Cycloon

Cycloon is dé duurzame en sociale bezorgexpert van Nederland. Geboren uit passie voor fietsen en het milieu, bezorgen wij post en pakketten door heel Nederland. Op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. De ontwikkeling van onze mensen vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij collega’s zonder én met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek om – persoonlijk en in hun werk – te kunnen groeien.

Inkopen bij Cycloon betekent snelle bezorging, verrassend scherpe prijzen en maatschappelijke impact. Waarmee uw organisatie, zonder veel moeite, bijdraagt aan haar sociale en duurzame doelen. Samen fietsen we de wereld mooier!

Bekijk ook ons sociaal- en duurzaamheidsverslag >

Full service postbedrijf

Met de full service postdiensten van Cycloon verzendt u al uw post en mailings eenvoudig door heel Nederland. U levert alles ongefrankeerd en ongesorteerd bij ons aan en wij verzorgen de rest. Van het brengen en ophalen van dagelijkse post, tot het frankeren en bezorgen. Simpel toch? 

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

*Cycloon bezorgt post op dinsdag t/m zaterdag en pakketten op maandag t/m vrijdag.

Landelijk dekkend netwerk

Vanuit 33 eigen vestigingen bezorgen we post en pakketten in de regio. Samen met 19 andere professionele fietskoeriersbedrijven bezorgen we daarnaast in nog eens 20 extra steden pakketten op de fiets. Dit doen we via Fietskoeriers.nl; een platform van Cycloon.

Buiten onze eigen regio’s werken we samen met verschillende partners. Zo zijn we aangesloten bij Business Post (het uitwisselnetwerk van sociale postbedrijven in Nederland), waarbinnen we zelfstandig opereren. Ook wisselen we onderling post en pakketten uit met PostNL en DHL. Op deze manier bieden we onze klanten een landelijk dekkend netwerk.

Klanten over ons

“De lagere tarieven voor de algehele dienstverlening en het feit dat Cycloon duurzame logistieke dienstverlening biedt gaf voor ons de doorslag om een samenwerking te starten. Duurzaam op het gebied van financiën, kwaliteit en MVO.” - Wil van Loon van de Laar, Pro Persona

“Enexis heeft als netwerkaanbieder een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit willen we ook laten doorklinken in de samenwerking met leveranciers. Het dienstenaanbod van Cycloon past dan ook naadloos in ons maatschappelijk verantwoord inkoopbeleid. In de samenwerking met Cycloon zien we de pijlers waarmee we duurzaamheid vormgeven (mens, milieu en materiaal) optimaal en professioneel ingevuld.” – René Laheij en Judith Linssen, Enexis

Naast Pro Persona en Enexis bezorgen we ook post voor het Deventer Ziekenhuis, Gemeente Groningen, A.S. Watson, Kuehne + Nagel, ROC van Twente, Countus en ruim 2500 andere klanten.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat Cycloon voor u kan betekenen? We vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op