Referenties

Cycloon en Driestroom werken samen sinds 2015. Twee partijen die elkaar begrijpen en hetzelfde belangrijk vinden: ondernemen met oog voor mens en maatschappij.

De samenwerking die we met Cycloon zijn aangegaan bevalt heel goed! De lijntjes met Cycloon zijn heel kort, waardoor het prettig samenwerken is. Afspraken worden goed afgestemd en nagekomen en de mensen zijn er vriendelijk en attent.

Ik was direct enthousiast, de werkwijze van Cycloon past zo goed bij die van Driestroom! Net als bij Driestroom werken bij Cycloon mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een aantal van die mensen maken carrière binnen Cycloon, net zoals mensen dat bij Driestroom doen. Het was even wat geregel met het opzeggen van de contracten bij onze vorige aanbieder, maar dat was zo gedaan! Nu zie ik elke dag enthousiaste koeriers de post komen brengen en halen. Nog een voordeel is dat het ons ook daadwerkelijk in kosten scheelt omdat er gewerkt wordt met aantrekkelijke tarieven. Kortom; we zijn dik tevreden en kunnen een samenwerking met Cycloon andere bedrijven van harte aanbevelen!

Chrystel van Binsbergen - Teamleider Bestuursbureau

Fietskoerier

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We vertellen graag wat we voor u kunnen doen!

Ik was direct enthousiast, de werkwijze van Cycloon past zo goed bij die van Driestroom!

Chrystel van Binsbergen - Teamleider Bestuursbureau