Referenties

Sinds 2015 verzorgt Cycloon Post alle postzaken van RENDO uit Meppel. Dagelijks brengen we de binnengekomen post naar kantoor, halen we uitgaande post aan het eind van de dag weer op en verzorgen de verzending ervan.

RENDO vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en rekening te houden met de effecten van de bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Door samen te werken met Cycloon willen we mensen uit de WSW een kans geven op de arbeidsmarkt.

De samenwerking tussen RENDO en Cycloon loopt inmiddels een half jaar en dat verloopt prima. De contacten over en weer verlopen via korte lijntjes wat ik als heel prettig ervaar. Wat betreft de dienstverlening merken wij nagenoeg geen verschil met onze vorige dienstverlener. Voor ons geeft dit aanleiding om de samenwerking voort te zetten. Een bijkomend voordeel voor RENDO is dat het ook nog een besparing in de kosten oplevert.

Het geeft me een goed gevoel te weten dat de medewerkers van Cycloon mede dankzij RENDO kunnen opbloeien door het respect en de verantwoordelijkheid die ze krijgen.

Anja Postma-Maandag - Medewerker Facilitaire Zaken

Fietskoerier

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We vertellen graag wat we voor u kunnen doen!

Onze post wordt door een sociale onderneming op een duurzame wijze bezorgd tegen aantrekkelijke posttarieven.

Anja Postma - Maandag - Medewerker Facilitaire Zaken