Referenties

Ik ben erg tevreden over de diensten die Cycloon ons biedt. Een erg fijne samenwerking waarbij goede communicatie en betrokkenheid centraal staat.

Het verantwoordelijke & duurzaam ondernemen, de lage tarieven voor de algehele dienstverlening en goede referenties van andere bedrijven, gaf voor ons de doorslag om een samenwerking met Cycloon te starten. 

Wij als Hamat zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Cycloon. Vriendelijk en betrouwbaar personeel dat dagelijks de post komt halen en brengen.

Naast de hoge kwaliteit en efficiëntie van de aangeboden diensten, is er toch een fijne, ontspannen en aangename samenwerking. Buiten dat is Cycloon ook nog eens duurzaam verantwoord, iets wat wij graag terug zien. Als bedrijf is het moeilijk om de stap te zetten van iets vertrouwds naar iets nieuws, toch hebben we de stap gezet en we zijn er meer dan tevreden over!

Fietskoerier

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We vertellen graag wat we voor u kunnen doen!

''Het verantwoordelijke & duurzaam ondernemen, de lage tarieven voor de algehele dienstverlening en goede referenties van andere bedrijven, gaf voor ons de doorslag om een samenwerking met Cycloon te starten.''

Jochem Harms - Verkoop Binnendienst