Referenties

Het Deventer Ziekenhuis heeft in 2015 gekozen om de diensten van Cycloon af te nemen.

Het Deventer Ziekenhuis werd geconfronteerd met sterk stijgende prijzen van de vorige post-dienstverlener. Dit heeft ertoe geleid dat we op zoek zijn gegaan naar lokale partijen die dezelfde dienstverlening kunnen bieden voor lagere kosten.

Naast prijs en kwaliteit is een belangrijk aspect het zogenaamde “social return”. Het Deventer Ziekenhuis ziet zichzelf als toonaangevend werkgever in de regio en vindt het belangrijk om zich maatschappelijk verantwoord te manifesteren.

Tijdens de gesprekken die volgden na de offerteronde werd ons duidelijk dat Cycloon, ten opzichte van concurrenten, een duidelijk mensgericht karakter heeft. Alle partijen die we hebben benaderd doen in meer of mindere mate zaken met WSW-bedrijven maar Cycloon is de enige die een duidelijke visie laat zien in de aansturing en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Het was verfrissend om te merken dat Cycloon geen “snelle” verkopers stuurde maar mensen met jarenlange ervaring bij het bedrijf en een achtergrond in bijvoorbeeld sociaal pedagogisch werk. Mensen die bovendien goed weten hoe de postmarkt in elkaar zit en welke zaken belangrijk zijn voor grote klanten zoals het Deventer Ziekenhuis.

De overgang naar Cycloon is uiterst soepel verlopen. Na een aantal voorbereidende gesprekken heeft Cycloon de dienstverlening, per 1 april van 2015, nagenoeg geruisloos overgenomen. We zijn nu bijna een half jaar verder en ik kan zeggen dat we ten opzichte van de vorige dienstverlener in de operatie geen verschil merken. We zijn dik tevreden.

Het geeft mij persoonlijk een goed gevoel om de fietsen en auto’s van Cycloon in het straatbeeld van Deventer te zien en te weten dat het Deventer Ziekenhuis er mede voor zorgt dat de mensen van Cycloon iedere dag lekker aan de slag kunnen.

Otto Lenderink - Operationeel Manager Logistiek

Fietskoerier

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

We vertellen graag wat we voor u kunnen doen!

Het geeft mij een goed gevoel om te weten dat mede dankzij het Deventer Ziekenhuis de medewerkers van Cycloon lekker aan het werk kunnen.

Otto Lenderink - Operationeel Manager Logistiek