Filosofie

Cycloon kiest er heel bewust voor om te ondernemen met oog voor mens en milieu. Persoonlijke drijfveren maken dat we met Cycloon een rol van betekenis willen spelen op beide vlakken, ook in de toekomst.

Bedrijfsactiviteiten met impact

Bij alle bedrijfsactiviteiten van Cycloon is het hebben van positieve impact het uitgangspunt. Impact op ons personeel, op het milieu en op onze maatschappij. Het verklaart waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen. Waarom wij bepaalde keuzes maken. Het zorgt ervoor dat onze dienstverlening meer is dan alleen de dagelijkse activiteiten voor onze klanten. Het draagt bij aan een grotere maatschappelijke missie.

Post als sociale motor

Bij Cycloon Post verzorgen we al uw postzaken met de grootst mogelijke zorg: van het brengen en halen, tot het frankeren en bezorgen. Alle processen zijn in ons postbedrijf zo ingericht dat ze onder goede begeleiding kunnen worden uitgevoerd door werknemers met een arbeidsbeperking, zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw postzaken en nemen we samen de afstand tot de arbeidsmarkt bij onze werknemers weg.

Een verfrissende kijk op logistiek

Cycloon Fietskoeriers is de duurzame keuze voor logistieke uitdagingen in de stad. Met onze uitgebreide fietsenvloot hebben we voor elk logistiek probleem een geschikte fiets en voor elke fiets een enthousiaste koerier. Door voor elk logistieke probleem de fiets als uitgangspunt te nemen in de stad en onze groengasauto’s voor langere afstanden daarbuiten, zorgen we ervoor dat vervoersmiddelen worden ingezet daar waar zij het beste tot hun recht komen. Op die manier zorgen we voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad, zorgen we voor duurzamer vervoer en maken we stadslogistiek slimmer.

Persoonlijke groei van personeel

Binnen Cycloon is het ontwikkelen van onze mensen een van de belangrijkste drijfveren. Of het nu gaat om een van onze jonge fietskoeriers, onze postmedewerkers met een arbeidsbeperking of iemand uit de staf: door iedereen kansen te bieden en op zijn of haar eigen niveau uit te dagen halen we het beste in onze mensen naar boven. Het zorgt ervoor dat onze werknemers zich blijven ontwikkelen. En daar hebben we allemaal profijt van.