25 april 2018

Fietskoeriers van Cycloon mee in stoet Koninklijke familie

We moesten het een poosje geheimhouden, maar nu mogen we met trots melden dat de fietskoeriers van Cycloon Post & Fietskoeriers in de stoet met de koning mee mogen. De fietskoeriers zullen de tekeningen, cadeautjes en bloemen die de Koninklijke familie krijgt verzamelen en in hun vrachtfietsen bewaren.

“Het voelt echt als een eer dat wij als Gronings bedrijf op deze manier ons steentje mogen bijdragen aan Koningsdag 2018. Al jaren zijn onze fietskoeriers bekenden in het straatbeeld van Groningen. Mocht de koning verdwalen, wij weten de weg”, lacht bedrijfsleider Robert Jan van Wolde van Cycloon Post & Fietskoeriers Groningen. “Dat wij dit mogen doen is ontzettend gaaf en op deze manier zullen we extra genieten van deze mooie dag.”

Over Cycloon Post & Fietskoeriers
Cycloon is in 1999 gestart in Groningen als fietskoeriersbedrijf. Inmiddels is Cycloon Post & Fietskoeriers hét sociale en duurzame alternatief in de postsector. Cycloon heeft 10 fietskoeriersvestigingen waar zo’n 250 collega’s werken. Daarnaast heeft Cycloon 23 postvestigingen waar meer dan 650 mensen werken. Zo’n 80% van deze collega’s heeft een afstand tot de arbeidsmarkt.