Volg je pakket Inloggen

Groot nieuws! Cycloon Post & Fietskoeriers breidt haar diensten uit. Ruim twintig jaar bezorgen we duurzaam en sociaal in meer dan 60 steden. We verminderen de verkeersdrukte en brengen de CO2- uitstoot terug tot het minimum. Om klanten nog beter te bedienen, bezorgen we vanaf maandag 4 april ook op waterfietsen.

Waarom starten we de Watertrapservice?

Patrick van der Pijl, operationeel manager van Cycloon: ''Onze missie is om steden veiliger en rustiger te maken. We vervangen koeriersbusjes voor fitte fietskoeriers. In steden met veel water is de afstand om te fietsen fors. Daarom starten we de Watertrapservice. Hiermee bezorgt ons groene peloton op sommige plekken een stuk sneller. Nooit meer omfietsen, maar de kortste bezorgroute over het water.”Giethoorn heeft primeur van bezorging per waterfiets

‘’Ons doel is om in 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. Daarom werken we hard om het aantal fietssteden uit te breiden. De Watertrapservice draagt daaraan bij als mooie innovatie. We zijn de allereerste post- en pakketbezorger in Nederland dat gaat bezorgen op een waterfiets.

Of het aanslaat? We starten een pilot in Giethoorn. Hier fietsen we vaak een rondje om, maar nu bezorgen we dus sneller. Wanneer het waterfietsen een succes is, zullen we deze dienstverlening voor meer steden mogelijk maken. Hoe gaaf is het als een fitte fietskoerier op de Nederlandse grachten fietst?”

Ambitie Cycloon: klimaatpositief in 2025

Met onze klanten, collega’s en partners is Cycloon dé groene en sociale bezorgexpert. Wij bezorgen pakketten en post zoveel als mogelijk op de fiets. Hiermee verminderen we verkeersdrukte én reduceren we C02-uitstoot. Het is ons doel om de bezorgmarkt slimmer en schoner in te richten. En dat doen we.

Wil je weten hoe wij onze sociale en duurzame impact vergroten?
Lees het in ons Sociaal- en Duurzaamheidverslag 2020.

Of laat hieronder je gegevens achter en we sturen deze zodra het af is (medio april):

Aanvragen Sociaal- en Duurzaamheidverslag 2021

      Bedankt voor je bericht! - Consument

      Word fietskoerier! Gaaf hè, dat jouw pakketje op de fiets bezorgd wordt. Wil jij ook mensen blij maken met pakketten? Tegen een eerlijk salaris natuurlijk: samen vormen we het Cycloon-peloton!

      Check onze vacatures >