Handsfree shoppen

Winkelen in de stad zonder steeds alle aankopen mee te moeten slepen. Dat is handsfree winkelen. Een verfrissende oplossing die de het winkelen in de binnenstad leuk en aantrekkelijk maakt! Cycloon experimenteert graag mee en denkt actief na over de binnenstad van de toekomst.

Shop&Drop

Laat al uw aankopen achter bij een droppunt van Cycloon en onze fietskoeriers brengen het naar de auto of bezorgen het aan huis. Dat is het Shop&Drop-concept van Cycloon. Winkelend publiek kan zo in alle rust nog even een terrasje pakken of naar het theater of de film zonder hun tassen mee te sjouwen. Een handige service die niet alleen gemak brengt voor consumenten, maar die ook stimuleren om op de fiets naar de stad te komen.

Voorraad op afstand

Een winkelvoorraad op afstand zorgt ervoor dat dure vierkante meters in de winkel optimaal gebruikt worden. Een bestelling gedaan? De fietskoerier bezorgt de aankopen direct vanuit een warehouse op afstand direct aan huis. Een nieuwe manier van handsfree shoppen die winkelen in de binnenstad in een heel nieuw daglicht stelt.

Meer weten over onze vernieuwende concepten en de mogelijkheden voor uw stad of winkel?

Maak een afspraak