Retailoplossingen

In een wereld waarin consumenten steeds vaker aan huis bediend willen worden lijken traditionele retailers het steeds zwaarder te hebben. Cycloon biedt een uitkomst met vernieuwende concepten voor winkeliers in de stad.

De binnenstad van de toekomst

Cycloon denkt graag mee over de binnenstad van de toekomst. In een binnenstad waar de auto steeds vaker plaats moet maken voor de fiets experimenteert Cycloon met nieuwe concepten die aan deze trend bijdragen. Ons Shop&Drop concept, waarbij we in de binnenstad aangeschafte goederen naar de aan de rand van de stad geparkeerde auto of zelfs aan huis bezorgen is bijvoorbeeld zo'n experiment. Nieuwe ideeën die het shoppen in de stad leuk maken en tevens stimuleren om de auto lekker te laten staan.

Service tot aan de voordeur

Het leveren van service staat bij elke retailer bovenaan het lijstje. Net even dat stapje extra doen om een klant te binden. Het inzetten van een fietskoerier past feiloos in dit plaatje. Denk aan terugkerende bestellingen, of die nalevering die aan huis bezorgd moet worden. Ook bij reparaties kan de fietskoerier zorgen voor extra gemak bij de klant. De service uit uw winkel, nu tot aan de voordeur van de klant!

Meer over onze bezorgservice Meer over handsfree shoppen