Diensten

Diensten

De snelle fietskoeriers van Cycloon fietsen in Arnhem, Groningen en Zwolle. De fietskoerier is in de stad de snelste en schoonste oplossing om uw zendingen te vervoeren. Onze flexibele koeriers zijn in te zetten voor bezorging van bijvoorbeeld medicijnen, boodschappen, drukwerk, uw inkomende of uitgaande post of zelfs uw interne post. Dit kan eenmalig of structureel al binnen 30 minuten. Wij regelen het, zodat u zich bezig kunt houden met andere zaken.

 • 30 minuten

  Met de 30 minuten bezorging is de zending, mits binnen de zone, na het doorbellen van de rit binnen 30 minuten op plaats van bestemming.

 • 60 minuten

  Met de 60 minuten bezorging is de zending, mits binnen de zone, na het doorbellen van de rit binnen 60 minuten op plaats van bestemming.

 • Same Day Delivery

  Met Same day delivery wordt uw rit, mits deze voor vier uur is doorgebeld, vandaag nog bezorgd.

 • Overnight service

  Bij de Overnightservice wordt de zending na het doorbellen opgehaald en de volgende dag bezorgd. Een prima vervanging voor het verzenden van pakketten en aangetekende stukken.

 • Interne poststromen

  Een service voor bedrijven of instanties met meerdere vestigingen waarbij onze fiets- of autokoeriers zorgdragen voor de verspreiding van post of goederenstromen tussen de vestigingen.

 • Bezorgservice

  Een kwalitatieve, servicegerichte bezorgdienst op maat voor bijvoorbeeld winkels, cateraars of apothekers.

Frankeerservice

Met onze frankeerservice zorgen wij voor het frankeren van uw uitgaande post. De frankeerservice is een kosteloze service, waarvoor wij alleen de frankeerkosten in rekening brengen. Met de frankeerservice bespaart u een hoop tijd, maar ook geld. Het huren of kopen van een kostbare frankeermachine is niet meer nodig. Tevens kunnen wij het hele jaar door uw post bij u op kantoor ophalen om het daarna binnen 24 uur te verwerken en te bezorgen. De factuur ontvangt u aan het eind van de maand, samen met een uitgebreide specificatie van de door u verstuurde post.

Postbusservice

Een dagelijkse service voor uw inkomende en uitgaande post. Nooit meer zelf naar de postbus of het postkantoor. Wij komen uw post op afgesproken tijden bij u op kantoor afleveren en ophalen. In combinatie met onze frankeerservice heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw postzaken. Wij halen uw uitgaande post ongefrankeerd op en verzorgen dat uw post verstuurd en bezorgd wordt.

 • Brengservice

  De Brengservice is voor uw inkomende post uit de postbus. Wij legen de postbus en bezorgen daarna de post bij u op kantoor.

 • Haalservice

  De Haalservice is voor al uw uitgaande post, deze wordt in overleg op een voor u gunstig tijdstip gehaald. Als aanvulling hierop kunt u ook gebruik maken van onze kostenloze frankeerservice. Hiermee wordt de post niet alleen opgehaald maar ook door ons gefrankeerd.

 • Breng- en haalservice

  Met de Breng- en Haalservice combineert u beide diensten. Als aanvulling hierop kunt u ook gebruik maken van onze kostenloze frankeerservice.

Partijenpost

Een partijenpost of mailing is een grote zending post van gelijk gewicht voor gunstige tarieven. Bijvoorbeeld direct mail, loonstrookjes, nieuwsbrieven of uitnodigingen. Het versturen van een grote partij post is altijd een kostbare klus en een hoop werk. Wij kunnen werk voor u uit handen nemen door de partij bij u op te halen en vervolgens te versturen voor een scherp tarief. Printen, vouwen, inpakken en adresseren valt ook onder de mogelijkheden.