Lokale bezorging voor winkels

Producten uit de winkel per fietskoerier thuisbezorgd: dat is de bezorgservice van Cycloon. U biedt uw klanten een fantastische extra service met deze unieke bezorgdienst. Door gebruik te maken van ons team van fietskoeriers kiest u niet alleen direct voor de meest duurzame, maar ook voor de snelste en meest efficiënte oplossing voor het thuisbezorgen van uw producten.

Uw bezorgservice op maat

Het rijden van bezorgrondes voor winkels en apotheken behoort tot de dagelijkse activiteiten van onze fietskoeriers. Onze fietskoeriers zijn erop getraind om zo efficiënt mogelijke bezorgrondes in delen. Met ons team van ervaren fietskoeriers is de bezorging van uw producten dus in goede handen. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat onze koeriers hierbij extra taken verrichten. Zo is order picken op locatie of inscannen van te bezorgen producten geen probleem voor onze koeriers. We denken hierin graag met u mee.

Structureel of op afroep

Het is mogelijk om te kiezen voor een structurele oplossing voor uw bezorging, maar we kunnen ook op afroep langskomen. Afhankelijk van de hoeveelheid bezorgadressen die u voor ons heeft kunnen we bekijken of voor u een structurele oplossing geschikt is of dat u het aan ons doorgeeft wanneer u een bestelling heeft.

Vraag een offerte aan